به گزارش جام جم آنلاین، در اینجا ۵ کلید شگفت انگیز برای کاهش سطح تری گلیسیرید در وعده صبحانه معرفی شده است:
ترکیب آووکادو و هندوانه: هندوانه حاوی فروکتوز کمی است اما بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی را در خود حای داده است. با مصرف هندوانه به همراه نیمی از آووکادو مزایای زیادی به دست می آورید.
آووکادو نیز سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است. با مصرف همزمان این دو میوه مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم، منیزیم و ویتامین ث به بدن خود می رسانید و شاهد کاهش سطح تری گلیسیرید خواهید بود.
ترکیب سیب و گردو: یک ترکیب عالی دیگر، مصرف همزمان سیب سبز با گردو است. این ترکیب ساده و خوشمزه از قلب شما محافظت می کند.
سیب دارای آنتی اکسیدان ها، فیبر و پکتین است که همگی از مبارزان تری گلیسیرید بالا محسوب می شوند. گردو نیز غنی از چربی های غیر اشباع، اسید فولیک، ویتامین ای، منیزیم و ... است.
روغن زیتون: برای کاهش و تنظیم تری گلیسیرید شما نیاز به مصرف چربی های سالم دارید. بهترین گزینه در این میان مصرف روغن زیتون است.
اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در این روغن به حذف تری گلیسیرید بیش از حد مضر از خون شما کمک می کند و منجر به حفظ سلامت شریان ها و کبد می شود.
توت ها: یک اشتباه رایج که بسیاری از مردم آن را مرتکب می شوند، مصرف بیش از حد میوه ها برای کاهش سطح تری گلیسیرید است. این در حالی است که فروکتوز موجود در میوه ها خود می تواند عامل افزایش سطح تری گلیسیرید شود بنابراین فقط سعی نکنید در طول روز مقادیر زیادی میوه بخورید.
میوه ها را درست انتخاب کنید و آنها را به خوبی با هم ترکیب کنید. مصرف میوه های خشک مانند کشمش و خرما به میزان زیاد به مبتلایان به تری گلیسیرید بالا توصیه نمی شود. در عوض توت فرنگی، زغال اخته، گیلاس و تمشک برای کاهش این نوع چربی مفید هستند. زیرا فروکتوز کم و ویتامین ث بالایی دارند.
جوی دو سر: جو پادشاه دانه ها و بهترین دوست قلب شما است. مصرف جوی دو سر به شما کمک می کند تا سطح کلسترول و تری گلیسیرید را به طور موثری تنظیم کنید و شاهد از دست دادن وزن و تقویت انرژی باشید. بتاگلوتان موجود در جو منجر به متابولیسم بهینه کلسترول و تری گلیسیرید می شود.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد