طرز تهیه میرزاقاسمی؛

عطر و طعمی به یاد ماندنی

پاستای قارچ و ریحان

بپز، بخور

در روزهای پایانی سال همه به فکر تمیزکردن و کارهای منزل هستند و تمام تلاش‌شان را می‌کنند تا زمان تحویل سال خانه‌ای تمیز و مرتب داشته باشند اما در این میان موضوع مهم‌تر تغذیه است که بتوان با خوردن غذاهای سالم و مقوی نیرو و انرژی لازم را داشت و به‌راحتی کار کرد.
کد خبر: ۱۳۰۵۰۷۹

مواد لازم:

پاستای شکلی: یک بسته
قارچ: 200گرم
پیاز کوچک: یک عدد
سیر: 2حبه
خامه: 4قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
برگ ریحان تازه: 100گرم
پنیر پارمزان: 100گرم
نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

در قابلمه مناسبی کمی آب و نمک ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و وقتی جوش آمد پاستا را در آن ریخته و می‌پزیم سپس آن را خوب آبکش می‌کنیم تا نشاسته‌اش شسته شود.

سیر و پیاز را پوست‌کنده و خردکرده و در قابلمه‌ای ریخته و با کمی روغن تفت می‌دهیم و بعد از کمی سرخ‌شدن قارچ‌های شسته و خردشده را به آن اضافه‌کرده و خوب تفت می‌دهیم سپس برگ‌های ریحان را شسته، خرد کرده و همراه نمک و فلفل به مواد اضافه‌کرده و کمی تفت‌ می‌دهیم و در نهایت پاستای پخته‌ شده را اضافه‌کرده و کمی هم‌زده و در ظرف مناسبی می‌ریزیم.

شیر و خامه را در ظرفی ریخته، روی حرارت گذاشته و خوب با هم مخلوط می‌کنیم و همراه پنیر رنده‌شده در حالی که پاستا گرم است روی آن ریخته و سرو می‌کنیم.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها