مواد لازم:
پاستای شکلی: یک بسته
قارچ: 200گرم
پیاز کوچک: یک عدد
سیر: 2حبه
خامه: 4قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
برگ ریحان تازه: 100گرم
پنیر پارمزان: 100گرم
نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
در قابلمه مناسبی کمی آب و نمک ریخته و روی حرارت میگذاریم و وقتی جوش آمد پاستا را در آن ریخته و میپزیم سپس آن را خوب آبکش میکنیم تا نشاستهاش شسته شود.
سیر و پیاز را پوستکنده و خردکرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم و بعد از کمی سرخشدن قارچهای شسته و خردشده را به آن اضافهکرده و خوب تفت میدهیم سپس برگهای ریحان را شسته، خرد کرده و همراه نمک و فلفل به مواد اضافهکرده و کمی تفت میدهیم و در نهایت پاستای پخته شده را اضافهکرده و کمی همزده و در ظرف مناسبی میریزیم.
شیر و خامه را در ظرفی ریخته، روی حرارت گذاشته و خوب با هم مخلوط میکنیم و همراه پنیر رندهشده در حالی که پاستا گرم است روی آن ریخته و سرو میکنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد