
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم آنلاین، دکتر سیما سادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲۴ دی ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۳۱۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۶۵۳ نفر از آنها بستری شدند.
وی گفت: مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به یک میلیون و ۳۰۵ هزار و ۳۳۹ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۶ هزار و ۴۵۷ نفر رسید.
وی ادامه داد: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۹۴ هزار و ۳۸۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
به گفته وی، ۴۴۶۹ نفر از بیماران مبتلا به ویروس کرونا در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری ادامه داد: تا کنون ۸ میلیون و ۳۱۶ هزار و ۳۷۵ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
به گفته وی، در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیل ها، ۷ شهرستان ساری، آمل، فریدونکنار، قائمشهر و نکا در استان مازندران و بندرگز و کردکوی در استان گلستان در وضعیت قرمز قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: همچنین ۳۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگو با محسن حیدریه، سرپرست گروه شبدیز درباره خیامخوانی
گفتوگوی جامجم با علی سرلک درباره ویژگی های شخصیتی آیتا... فاطمی نیا
رویانیان در گفتگو با جام جم: ارتباط ناسالمی وجود دارد
گفتوگو با حمید ابراهیمی، بازیگر سریال «حکم رشد»