این هفته:

مامان آیتاج

خورش مرجو یه خورشت متفاوت با طعمی عالی

طرز تهیه خورش خوشمزه مرجو

خورش مرجو یا خورش عدس از غذاهای ایرانی محلی و سنتی متعلق به شهر زیبای طالقان هست
کد خبر: ۱۳۰۰۴۸۱

طرز تهیه خورش خوشمزه مرجو

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک

  • سیب زمینی 1 عدد
  • آلو بخارا 10 عدد
  • عدس 1 پیمانه
  • گوشت گوسفندی 400 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
  • زعفران به میزان لازم
  • آبغوره به میزان لازم

مرحله اول: آماده سازی پیش نیازها

برای درست کردن خورش مرجو، ابتدا عدس ها را داخل یک کاسه بریزید و روی آن ها را با آب بپوشانید و بگذارید خیس بخورند. آلو ها را نیز در آب بگذارید تا خیس بخورند.

 

پیازها را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید و کناری بگذارید.

سیب زمینی را نیز پوست بکنید و به شکل دلخواه خرد کنید و کناری بگذارید.

زعفران را هم دم کنید.

 

مرحله دوم: پخت گوشت خورش مرجو

در این مرحله یک قابلمه متوسط را روی شعله گاز بگذارید تا گرم شود. سپس مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا کمی داغ شود. حالا پیازهایی که خرد کردید را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. مقداری زردچوبه نیز به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا زردچوبه رنگ پس بدهد. حالا گوشت هایی که به صورت مکعبی خرد کردید را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس رب گوجه خانگی را نیز در وسط قابلمه بریزید و تفت دهید تا خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند و بعد با گوشت و پیاز خوب مخلوط کنید. حالا مقداری آب به مواد اضافه کنید و حرارت گاز را ملایم کنید و زمان دهید تا گوشت پخته شود.

مرحله سوم: افزودن آلو و عدس به خورش مرجو

در اواسط پخت گوشت خورش مرجو، آلوها و عدس را که گذاشته بودید خیس بخورند را از آب خارج کنید و به بقیه مواد در حال پخت در قابلمه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با بقیه مواد هم بزنید. سپس سیب زمینی هایی که خرد کردید را نیز به مواد اضافه کنید و نمک و فلفل و دارچین را نیز به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بپزد.

 

مرحله چهارم: طعم دار کردن خورش

در آخر پخت خورش مرجو، آبغوره و زعفران دم کرده را بنا بر ذائقه خود به خورش مرجو اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد. سپس به همراه پلوی ساده یا پلو زعفرانی میل کنید.

 

نوش جان

newsQrCode
برچسب ها: عدس آلو بخارا گوشت
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها