خوراک زبان گاویکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین غذاهای گوشتی

طرز تهیه خوراک زبان گاو رستورانی

بعضی هم ترکیب خوراک زبان و مغز را به عنوان ساندویچ دوست دارند که البته خیلی پر کالری است
کد خبر: ۱۲۹۹۸۵۶

طرز تهیه خوراک زبان گاو رستورانی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مجله کوروش

زبان گوساله یا گاو: ۱ عدد

برگ بو: ۲ عدد

چوب دارچین: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

پیاز بزرگ: ۱ عدد

فلفل سیاه تازه و آسیاب شده: ۱ قاشق چایخوری

فلفل فرنگی شیرین آسیاب شده: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه خوراک زبان گاو رستورانی

مواد لازم برای سس قارچ

 

کره: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۲ عدد متوسط و ریز خرد شده

قارچ: ۲۵۰ گرم

سیر: ۱ حبه له شده

آب گوشت یا آب مرغ: ۲ فنجان

فلفل سیاه تازه و آسیاب شده: ½ قاشق چایخوری

نمک: به مقدار دلخواه

آرد ذرت: ۱ قاشق مرباخوری (اختیاری)

برای طرز پخت زبان گوساله مجلسی ابتدا زبان گاو یا گوساله را خوب بشورید تا حالت لزجی آن از بین برود. زبان را در یک قابلمه بزرگ بگذارید و مقداری آب روی زبان گاو بریزید، آب باید روی زبان را بپوشاند. شعله گاز را روشن کنید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. در این مرحله کف تشکیل شده روی زبان گاو را با قاشق بردارید و دور بریزید.

شعله گاز را کم کنید و دو عدد برگ بو، ۱ حبه سیر، ۱ عدد پیاز پوست گرفته و درسته، یک عدد چوب دارچین، پودر فلفل سیاه تازه و پودر فلفل فرنگی شیرین را به قابلمه حاوی آب و زبان گاو اضافه کنید. بسته به اندازه زبان گوساله مدت ۳ تا چهار ساعت زمان برای پختن گوشت آن لازم است. بعد از دو ساعت زبان گاو را زیر و رو کنید تا سمت دیگر زبان هم خوب بپزید.

بعد از پختن کامل زبان گاو، آن را روی تخته گوشت خرد کن قرار دهید و اجازه دهید خنک شود. برای این‌که راحت‌تر بتوانید زبان گاو را در دست بگیرید و پوست آن را کاملا جدا کنید لازم است که خوب سرد شود. با نوک چاقو شکافی روی پوست زبان ایجاد کنید تا راحت‌تر کنده شود. بعد از جدا کردن کامل پوست زبان آن را به اندازه‌های دلخواه برش دهید.

برای درست کردن سس قارچ خوراک زبان گاو، یک ماهیتابه متوسط و گود را گرم کنید. کره را اضافه کنید و آن را به تمام قسمت‌های ماهیتابه برسانید. حالا پیازها را اضافه کنید و در کره تفت دهید. حدود ده دقیقه زمان لازم است تا پیازها روی شعله ملایم گاز سرخ و کاراملی شوند. بعد از کاراملی شدن پیازها، یک حبه سیر له شده را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید.

قارچ و پیاز را خوب هم بزنید و تفت دهید تا قارچ‌ها سبک و نرم شوند. در مرحله بعد آب گوشت یا آب مرغ، پودر فلفل سیاه تازه و نمک را اضافه کنید. کمی هم بزنید و سپس برش‌های زبان گاو را اضافه کنید. تمام برش‌های زبان باید به سس قارچ آغشته شوند. شعله گاز را کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا سس قارچ حسابی به خورد برش‌های زبان گاو برود. اگر دوست دارید سس قارچ شما غلیظ‌تر شود قبل از اضافه کردن برش‌های زبان، یک قاشق مرباخوری آرد ذرت به مواد سس اضافه و ۵ دقیقه هم بزنید تا غلظت سس به کیفیت مطلوب برسد. سپس برش‌های زبان گاو را اضافه کنید و نیم ساعت زمان دهید تا مواد به خورد هم بروند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها