به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مجله کوروش
شیر: ۲ لیوان
پودر نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
سس شکلات: به مقدار دلخواه
سس کارامل: به مقدار دلخواه
بستنی قهوه: ۲ اسکوپ یا بیشتر
خامه قنادی: به مقدار دلخوا
مواد تشکیل دهنده قهوه گلاسه به جز قهوه اسپرسو میتواند نوشیدنی مورد علاقه شما از اسپرسو گرفته تا نسپرسو، کاپوچینو و قهوه فرانسه، قهوه سرد دم یا کلد برو و … باشد اما در این دستور از پودر نسکافه استفاده میکنیم. شما میتوانید از هر قهوهای که دوست دارید استفاده کنید. ابتدا در یک شیرجوش پودر نسکافه، شیر و شکر را بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید. وقتی این ترکیب شروع به قل زدن کرد گاز را خاموش کنید و صبر کند تا کاملا خنک شود. وقتی خنک شد آن را در یخچال بگذارد تا سرد شود.
دو لیوان بلند یا جام را انتخاب کنید و روی دیوارههای آنها با سس شکلات و سس کارامل بریزید. در هر لیوان به اندازه مساوی مقداری نیمی از نوشیدنی نسکافه و شیر که آماده کرده بودید بریزید و در هر کدام یک اسکوپ بستنی وانیلی بگذارید. نیمی دیگر از نوشیدنی نسکافه را به اندازه مساوی روی بستنی بریزید و روی آن را با خامه فرم گرفته قنادی و شکلات رنده شده تزیین کنید. قهوه گلاسه را سرد میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم