
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مجله کوروش
شیر: ۲ لیوان
پودر نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
سس شکلات: به مقدار دلخواه
سس کارامل: به مقدار دلخواه
بستنی قهوه: ۲ اسکوپ یا بیشتر
خامه قنادی: به مقدار دلخوا

مواد تشکیل دهنده قهوه گلاسه به جز قهوه اسپرسو میتواند نوشیدنی مورد علاقه شما از اسپرسو گرفته تا نسپرسو، کاپوچینو و قهوه فرانسه، قهوه سرد دم یا کلد برو و … باشد اما در این دستور از پودر نسکافه استفاده میکنیم. شما میتوانید از هر قهوهای که دوست دارید استفاده کنید. ابتدا در یک شیرجوش پودر نسکافه، شیر و شکر را بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید. وقتی این ترکیب شروع به قل زدن کرد گاز را خاموش کنید و صبر کند تا کاملا خنک شود. وقتی خنک شد آن را در یخچال بگذارد تا سرد شود.
دو لیوان بلند یا جام را انتخاب کنید و روی دیوارههای آنها با سس شکلات و سس کارامل بریزید. در هر لیوان به اندازه مساوی مقداری نیمی از نوشیدنی نسکافه و شیر که آماده کرده بودید بریزید و در هر کدام یک اسکوپ بستنی وانیلی بگذارید. نیمی دیگر از نوشیدنی نسکافه را به اندازه مساوی روی بستنی بریزید و روی آن را با خامه فرم گرفته قنادی و شکلات رنده شده تزیین کنید. قهوه گلاسه را سرد میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد