بورانی یک غذای اصیل ایرانی میباشد

طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج

سردی اسفناج کم است و توصیه می‌شود افراد سرد مزاج این سبزی را همراه با فلفل و دارچین مصرف کنند و یا آن را همراه با روغن بادام بپزند
کد خبر: ۱۲۹۸۶۰۱

طرز تهیه بورانی اسفناج و هویجبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از پاتوق

مواد لازم برای تهیه بورانی اسفناج

  • ۱ دسته اسفناج
  • ۲ هویج رنده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۵ قاشق غذاخوری ماست
  • ۱ حبه سیر
  • نمک ، فلفل سیاه طبق ذائقه
  • سس قرمز روی بورانی
  • ۳-۴ گردو
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • فلفل قرمز یا پول بیبر

دستور پخت

طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج

طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج

 
 

طرز پخت اسفناج برای بورانی

برای تهیه بورانی اسفناج و هویج یک ماهیتابه را آماده نموده و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید کمی که داغ شد روغن زیتون را اضافه کنید و بگذارید تا روغن داغ شود زمانی که کف دست خود را بر روی ماهیتابه گرفتید و احساس گرما نمودید روغن داغ شده حالا هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید تا نرم شود ، در مرحله بعد اسفناج شسته شده را خرد نموده و درون تابه ریخته سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که آب اسفناج کاملاً کشیده شود اجازه دهید بر روی حرارت بماند .

 
 

اسفناج بورانی مجلسی

هنگامی که اسفناج و هویج پخته شدند اجاق‌گاز را خاموش کرده و صبر کنید تا خوراک شما خنک شود سپس درون یک کاسه جداگانه ماست را همراه با سیر رنده شده مخلوط کنید سپس به این مخلوط هویج و اسفناج را اضافه کنید مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید ، برای اینکه بورانی خوشمزه داشته باشیم درون یک ماهیتابه روغن زیتون و گردو را با هم تفت دهیم سپس فلفل قرمز را اضافه کرده دوباره با هم تفت میدهیم توجه داشته باشید زیاد تفت ندهید که مواد بسوزد ، در هنگام سرو می توانید آن را بر روی خوراک اسفناج ریخته و میل نمایید .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها