jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۹۵۹۷۵   ۰۱ دی ۱۳۹۹  |  ۲۱:۱۲

یه هویجِ کباب شده با لعاب کره عسل خوشمزه

طرز تهیه هویج کباب شده با لعاب کره عسل

این دستور غذایی رژیمی است و کاملا مفید برای همه افراد در هر سنی میباشد. اگه میخواید یه دستور غذایی رژیمی لذیذ و خوشمزه برایه خودتون حاضر کنید. بهتون تهیه این غذا رو پیشنهاد میکنم. چون این غذا دارایه کالری کمی است و ارزش غذایی بالایی دارد

طرز تهیه  هویج کباب شده با لعاب کره عسلبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از مامی فود :
مواد لازم 
هویج
2 عددبزرگ
جعفری
2 قاشق غذاخوری خرد شده
 سیر
4 عدد خرد شده

عسل
3 قاشق غذاخوری 

نمک
1/2 قاشق چایخوری 
کره
1/3 لیوان
فلفل
به مقدارلازم
طرز تهیه و دستور پخت:
این دستور غذایی رژیمی است و کاملا مفید برای همه افراد در هر سنی میباشد. اگه میخواید یه دستور غذایی رژیمی لذیذ و خوشمزه برایه خودتون حاضر کنید. بهتون تهیه این غذا رو پیشنهاد میکنم. چون این غذا دارایه کالری کمی است و ارزش غذایی بالایی دارد.
 
مرحله اول تهیه هویج کباب شده با لعاب کره عسل:
در مرحله اول هویجاتونو به خوبی بشورید. صبر کنید تا کاملا خشک شود. بعد از خشک شدن پوست رویه آن را با چاقو بردارید و آن را به سه قسمت مساوی تقسیم طرز تهیه  هویج کباب شده با لعاب کره عسلکنید و سپس قسمت هایه تقسیم شده را از وسط به دو قسمت دیگر تقسیم  کنید . در حین این کار مراقب باشید تا چاقو دستانتان را نبرد
مرحله دوم تهیه هویج کباب شده با لعاب کره عسل:
کره را از یخچال بیرون می آوریم. صبر کنید تا کره به دمای محیط برسد و کاملا نرم شود. یک قابلمه بزرگ یا یک ماهیتابه در نظر میگیریم و آن را بر رویه شعله گاز قرار میدهیم. وقتی ک ظرف مورد نظرمان به اندازه یک یا دو دقیقه گرم شد کره را درون ماهیتابه می اندازیم تا با حرارت متوسط ذوب شود. سپس عسل را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا عسل با کره مخلوط شود. سیر را به مواد اضافه کنید و 30 ثانیه صبر کنید، تا مواد با هم تفت بگیرد و معطر شود.
مرحله سوم تهیه هویج کباب شده با لعاب کره عسل:
سپس تکه های هویج را که از قبل تقسیم کرده بودیم به مواااد اضافه میکنیم دو تا سه دقیقه در موادمون تفت میدهیم، تا مواد و هویج به خوبی مخلوط شوند و سپس برای مزه دار کردن هویج مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه میکنیم.
مرحله چهارم تهیه هویج کباب شده با لعاب کره عسل:
شعله گاز زیر ماهیتابه را خاموش کرده و هویج ها را همراه مواد تفت گرفته در ماهیتابه، خارج می کنیم. سپس موادمون رو به سینی فر منتقل کرده و آنها را در یک لایه قرار دهید تا به طور یکنواخت برشته شوند. بهتر است دمایه فر را 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
مرحله پنجم تهیه هویج کباب شده با لعاب کره عسل:
به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا کاملا هویج های درون فر پخته شود. برای اینکه بفهمید هویج ها مغز پخت شده، یک چنگال بگیرید و درون هویج ها فرو کنید میزان سفتی و نرمی هویج مشخص میشود. این غذا هر چه حالت کبابی پیدا کند خوشمزه تر و لذیذ تر میشود. بعد از پخت هویج ها آن ها را خارج کرده و به ظرف منتقل میکنیم.طرز تهیه  هویج کباب شده با لعاب کره عسل
در صورت تمایل، میتوانید برای مزه دار کردن آن از فلفل دلمه ای تازه یا نمک استفاده کنید. بهتر است از فلفل دلمه ای های رنگی استفاده شود چون باعث جذاب تر شدن این غذا میشود و میل به خوردن را افزایش میدهد. در آخر مقداری جعفری تازه را که از قبل تهیه کردیم به عنوان تزیین روی غذا میریزیم و غذا را سرو میکنیم. امیدوارم لذت کافی از این غذایه رژیمی برده باشید و در منزلتان تهیه کنید.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
بحران بی‌تدبیری

بحران بی‌تدبیری

تعداد قربانیان کرونا چند روزی است دوباره سه‌رقمی شده است و دیروز ۳۹۸ ایرانی قربانی کرونا لقب گرفتند.

راه مقاومت ادامه دارد

راه مقاومت ادامه دارد

عروج ملکوتی سردار محمد حجازی، جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، همه محبان و طرفداران جبهه مقاومت را مغموم کرده است.

یک انقلابی کارآمد

یک انقلابی کارآمد

سردار حجازی نمونه یک انسان متخلق بود. آشنایی ایشان با پدرم شهیدهمدانی به دوران دفاع‌مقدس بازمی‌گردد و در یک بازه زمانی یکساله از ۶۶ تا ۶۷ ارتباط و دوستی میان سرداران جعفری، همدانی و حجازی بیشتر می‌شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر