در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ،خرما یکی از میوه های مورد علاقه بسیاری از افراد می باشد که سرشار از مواد مغذی فراوانیست و برای سلامتی مفید است. خرما انواع مختلفی دارد و بیش از 400 نوع خرما در جهان وجود دارد. به طور کلی خرما ها یا جزو دسته تَر و مرطوب هستند و یا خشک یا نیمه خشک می باشند.
خرماهای خشک یا نیمه خشک راحت تر نگهداری می شوند و ماندگاری بالاتری هم نسبت به خرمای تَر و مرطوب دارند. در این بخش به شما می گوییم انواع خرما را چگونه نگهداری نمایید تا ماندگاری بالایی داشته باشد.
خرما سرشار از کلسیم، ویتامین ب6، سدیم، آهن، پتاسیم و پروتئین است. خرما یک خوردنی مغذی است که گرسنگی را زود از بین می برد و با وجود شیرینی اگر مصرف آن کنترل شده باشد، سبب افزایش وزن نمی شود. اکثر انواع خرماها سدیم و کلسترول و چربی ندارند و به همین دلیل مصرف آن عارضه چندانی به وجود نمی آورد.هر 10 عدد خرما حدود 234 کالری دارد.
اگر قصد خرید خرماهای تازه و یا خشک شده را دارید به نکات زیر توجه کنید:
بسیاری از ما پس از خرید خرما آن را خارج از یخچال نگهداری می کنیم اما این کار ماندگاری خرما را کاهش می دهد. یک ذخیره سازی خوب می تواند رطوبت، طعم و مزه خرما را حفظ کند. برای ذخیره سازی خرما به مدت طولانی تر و حفظ مزه آن از ترفندهای زیر کمک بگیرید.
بهترین مکان برای ذخیره سازی خرما برای یک مدت طولانی فریزر شما خواهد بود.
خرما ها را درون یک کیسه پلاستیکی زیپ دار قرار دهید و هوای اضافی آن را خارج کنید. وجود هوا درون کیسه می تواند زمان فاسد شدن مواد غذایی را سرعت ببخشد.
فضای یک سانتی متر برای خرما ها در نظر بگیرید که در صورت یخ زدن خرماها، با افزایش حجمی که پیدا می کنند باعث پاره شدن کیسه ذخیره سازی نشوند.
روی خرما ها تاریخ بنویسید تا بیش از حد خرما درون کیسه پلاستیکی نماند.
خرما را در انتهایی ترین بخش فریزر ذخیره سازی کنید، تا زمان ذخیره سازی آن افزایش یابد و دیرتر خراب شود. اینگونه وقتی برق قطع شود، وسایل منجمدی که در انتهای ترین بخش فریزر قرار دارند، دیر تر یخ شان آب می شود و سالم می مانند.
شما می توانید با یک بسته بندی خوب خرما را تا 3 سال در فریزر نگهداری کنید.
وقتی خرما ها را از درون فریزر خارج کردید، اگر با طعم و یا بوی نامطلوبی روبه رو شدید به هیچ وجه آن ها را مصرف نکنید.
بهترین زمان مصرف خرما حدودا یک هفته است زیرا عطر و طعم واقعی آن حفظ می شود و شما می توانید از مصرف آن نهایت لذت را ببرید. البته همانطور که ابتدای این بخش از نمناک گفتیم خرما را تا یک ماه می توان در محیط بیرون از یخچال و تا یک سال در یخچال و بیش از یک سال در فریزر نگهداری نمود اما بهترین زمان برای مصرف آن را یک هفته در نظر گرفته اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد