کیک مرغ یکی از این غذاهایی است که با مواد الویه و کمی تغییرات می‌توانید غذایی به مراتب لذیذتر از الویه درست کنید و از آن لذت ببرید.
کد خبر: ۱۲۹۰۹۷۱

دستورالعمل تهیه خوشمزه ترین “کیک مرغ”

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم:


 سیــنه مرغ:دو عدد

ژامبون مرغ:250 گرم

پیازچه:نیم کیلو

گردو:250 گرم

نان تست:به میزان لازم

ماست:یک سوم سس مایونز مصرفی

سس مایونز:به میزان لازم

خامه :100گرم

دستورالعمل تهیه خوشمزه ترین “کیک مرغ”

طرز تهیه:

سینه مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک ، فلفل و مقداری  آب لیمو بپزید . پیازچه ها را هم به صورت حلقه حلقه خرد کنید .

گردو و ژامبون را هم ریز خرد کنید ، مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. همه مواد خرد شده را داخل آسیاب سبزی خرد کن بریزید .

ماست را هم با سس مایونز و خامه مخلوط کنید و به مواد خرد شده اضافه کنید تا مایه نرمی بدست بیاید.

 لبه های قهوه ای نان تست را ببرید و نان ها را در یک ردیف کف ظرف مورد نظرتان بچینید و از مواد آماده شده به اندازه یک لایه 2 سانتی روی نان بمالید .

وقتی تمام سطح نان را با مایه پوشاندید یک لایه نان دیگر روی مایه کیک بگذارید و به همین شکل تا تمام شدن مواد این لایه ها را ادمه دهید.البته بهتر است کیک دو طبقه شود .

چون ممکن است لایه بیش از حد ، باعث جدا شدن لایه ها شود.

روی لایه آخر و دیواره کیک را با سس مایونز کاملا بپوشانید و برای اینکه روی کیک را رنگی کنید میتوانید از آب لبو ، یا آب تره و یا هویج استفاده کنید.

کاهو را ریز خرد کنید و دیواره های اطراف کیک را با کاهو یا پیازچه خرد شده بپوشانید و روی کیک را هم با هر چیزی که به فکرتان میرسد تزیین کنید . فقط سعی کنید تا عطر و طعم کیک را تغییر ندهید.

بهتر است سس مخلوط ماست و خامه را به اندازه کم و در چند مرحله درست کنید چون میزان سس بستگی به مواد کیک شما دارد که چقدر سس جذب کند. 

ترفندهایی برای خوشمزه تر کردن کیک مرغ:

مایه کیک مرغ باید غلظت مایه سالاد الویه را داشته باشد.و مواد را میتوانید طبق سلیقه تان تغییر دهید. مثالا می توانید اندازه ماست و سس مایونز را کم یا زیاد کنید. تعداد تخم مرغ ها و مقدار مرغ را بیشتر و یا کمتر کنید.

می توانید در مایه کیک هر نوع ژامبونی را که دوست داریید و یا از گوشت بوقلمون به جای گوشت مرغ استفاده کنید.

کناره های نان تست را ببرید و به شکل مثلث برش دهید و سالاد مرغ را بین دو تکه از نانها قرار دهید و به دلخواه روی آن را تزیین کنید و از کاغذ شیرینی در زیرش استفاده کنید تا به شکل شیرینی تر در بیاید.

 میتوانید از نخود فرنگی ، هویج ، ذرت ، شوید و یا هر چیز دیگری که دوست داشتید در مواد کیک استفاده کنید. 

دستورالعمل تهیه خوشمزه ترین “کیک مرغ”

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

 برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها