آموزش ساده‌ترین راه باز کردن میوه نارگیل

بازکردن نارگیل برای کسانی که تا به حال این کار را انجام نداده اند کار بسیار سختی است، اما روش‌هایی وجود دارد که پوست سفت نارگیل را به راحتی می‌توانید جدا کنید.
کد خبر: ۱۲۸۱۱۹۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسینه، نارگیل‌ها میوه‌های بسیار خوشمزه‌ای هستند؛ مخصوصا این که اگر آها را تازه مصرف کنید، اما معمولا بیشتر افراد با باز کردن آن به طور صحیح مشکل دارند. خیلی از افراد هستند که بخاطر سختی باز کردن این میوه از خوردن آن اجتناب می‌کنند، اما واقعا چه کسی می‌داند که راه صحیح باز کردن نارگیل چیست؟ در این قسمت  به شما آموزش می‌دهیم که چگونه پوست سخت نارگیل را باز کنید و آن را میل کنید.

روش اول: ابتدا نارگیل را سوراخ کنید.

۱. با یک جسم تیز و محکم مثل چاقو‌های ضخیم داخل سر نارگیل را یک سوراخ ایجاد کنید. هرچقدر که چاقوی شما تیزتر باشد، راحت‌تر می‌توانید این کار را انجام دهید. این سوراخ باید حدودا قطری ۱.۵ سانتی داشته باشد.

۲. حال از آن جایی که نارگیل را سوراخ کرده اید، آن را روی یک لیوان قرار دهید. به این صورت که سوراخ آن روی لیوان قرار بگیرد و اگر لیوان شما دهانه تنگی دارد، می‌توانید از یک کاسه عمق دار استفاده کنید، اما این قرار دادن باید به گونه‌ای باشد که خود نارگیل روی ظرف بایستد.

۳. اجازه دهید که آب نارگیل به طور کامل تخلیه شود. تقریبا باید برای تخلیه کامل چند دقیقه‌ای صبر کنید. گاهی اوقات نیز برای بیرون آمدن کامل آب نارگیل باید چند ضربه به آن بزنید.

اگر نارگیل را کنار اجاق گاز قرار دهید، می‌توایند با گرمای موجود در آن مکان، سرعت تخلیه را افزایش دهید. حال می‌توانید به راحتی بدون هدر رفتن قطره‌ای از آب نارگیل، از آن میل کنید.

روش دوم: از اجاق گاز استفاده کنید.

۱. داخل فر را از قبل گرم کنید. گاز شما باید به اندازه کافی گرم شده باشد تا از این روش جواب بگیرید. دما را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سلسیوس قرار دهید و اجازه دهید که کاملا گرم شود. حال نارگیل را همراه با پوست داخل سینی فر قرار دهید و ۱۰ دقیقه صبر کنید و مطمئن باشید که هیچ آبی داخل آن باقی نمانده باشد که روی سینی بریزد.

اگر حس کردید که بعد از ده دقیقه هنوز هم نارگیل شما ترد نشده است، اجازه دهید که باز هم داخل فر باقی بماند و هرچند دقیقه یک بار آن را چک کنید تا در صورت نیاز آن را بیرون بیاورید و اگر عجله ندارید، می‌توانید از مایکروویو هم استفاده کنید.

۲. نارگیل را در بیاورید و آن را داخل حوله بپیچید. زمانی که نارگیل شما شروع به ترد شدن کرد، آن را از داخل اجاق گاز بیرون بیاورید و اجازه دهید که دو الی سه دقیقه در هوای آزاد خنک شود و سپس آن را داخل یک کیسه پارچه‌ای و یا حوله تمیز بپیچید.

۳. حال با همان پارچه‌ای که روی روی نارگیل وجود دارد، با آن به سطح ضربه بزنید. این کار را با یک چکش انجام دهید.

۴. حال روی پوست سخت آن چاقو بیاندازید و سعی کنید که آن را قالبی باز کنید. حتما مجبور نیستید که از چاقوی خیلی تیز استفاده کنید، زیرا پوست نارگیل به مقدار زیادی شکسته است و بسیاری از اوقات با دست نیز برداشته می‌شود.

۵. حال پوست قهوه‌ای روی نارگیل را بردارید. می‌توانید از تیغ‌های مخصوص پوست کندن میوه‌هایی مثل خیار استفاده کیند و با آن پوست نارگیل را به راحتی جدا کنید. استفاده از چاقو نیز ممکن است، اما کمی کار شما را سخت‌تر می‌کند.

روش سوم:نارگیل را با چکش باز کنید.

۱. نارگیل را با همان پوست سفتش داخل یک حوله با ضخامت معمولی و تمیز بپیچید. البته این کار را باید بعد از سوراخ کردن و خارج کردن آب آن به طور کامل انجام دهید.

۲. حال یک چکش بردارید و از همان روی حوله روی نارگیل ضربه بزنید. مراقب باشید که هنگام چکش زدن، روی دستتان نزنید و همچنین حوله را سفت بگیرید تا وسط کار باز نشود.

۳. زمانی که ضربه‌ها را زدید، حوله را باز کنید و سعی کنید که از همان قسمت‌های شکاف برداشته، نارگیل را از وسط باز کنید و اگر دیدید که نارگیل به راحتی با دست باز نمی‌شود، باید مراحل قبل را تکرار کنید.

۴. تکه‌های بزرگ نارگیل را نیز با چکش ضربه بزنید. قطعا با نصف کردن نارگیل در مرحله بعد، چند تکه بزرگ به دست می‌آورید که قابل خوردن نیستند و به همین دلیل دوباره باید با چکش کمی آن‌ها را کوچک‌تر کنید.


۵. حال همین تکه‌های کوچک را پوست بکنید. به این صورت که زیر پوست سخت از داخل چاقو بیاندازید و سعی کنید که پوست را از لبه با چاقو بیرون بیاورید. بهتر است که چاقوی شما کوچک باشد تا نگران آسیب به دستتان نباشید و در این مرحله می‌توانید از چاقوی کره و پنیر نیز استفاده کنید و نیاز به چاقوی آن چنان تیزی ندارید.

۶. حال با همان پوست کن و یا یک چاقوی تیز پوست روی نارگیل را جدا کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها