در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اکباتان انلاین، یکی از مواردی که سبب پژمردگی زودهنگام کاهو در یخچال میشود، رطوبت است. پس بهتر است پیش از بستهبندی کاهو و نگهداری آن در یخچال از خشک شدن کامل برگهای آن اطمینان پیدا کنید. برای این کار، بدون آنکه مجبور باشید مدت زیادی کاهو را در فضای بیرون از یخچال نگه دارید، میتوانید چند ساعت آن را در کیسههای پلاستیکی معروف به زیپکیپ در یخچال نگهداری کنید، بدون آنکه در آن را بسته باشید.
شیوه بهتر این است که پس از شستن کاهو و بعد از اینکه آب آنها گرفته شد، کاهو را در یک دستمال حولهای خشک بپیچید. بعد آن را در کیسه پلاستیکی بگذارید. با این شیوه طراوت و تردی کاهو برای مدت زمان بیشتری حفظ خواهد شد.
راه دیگر، این است که تا پیش از فرارسیدن زمان مصرف کاهو، از شستن آن اجتناب کنید. اما بازهم بهتر است کاهو را در کیسه پلاستیکی معمولی که خریداری کردهاید، در یخچال نگذارید. بلکه بعد از پیچیدن آن در دستمال حولهای، آن را در کیسههای زیپکیپ بگذارید و در آن را کاملا ببندید. با این شیوه میتوانید چهار تا پنج روز، کاهوی شسته نشده را در یخچال نگهداری کنید.
یکی دیگر از مواردی که سبب از بین رفتن تازگی کاهو میشود، دمای بیش از حد سرد یا بیش از حد گرم یخچال است. یخ زدن برگهای کاهو، میتواند ظرف چند ساعت، کاهوی تازه شما را به کاهوی زرد و غیرقابل خوردن تبدیل کند. پس بهتر است چه کاهو را شسته باشید و چه نشسته در یخچال قرار داده باشید، آن را در قسمتهای میانی یخچال یا کشوهای مخصوص میوه نگهداری کنید و از قراردادن آن در بخشهای بالایی یخچال، که معمولا برای نوشیدنیها در نظر گرفته شده است، خودداری کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد