
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اکباتان انلاین، یکی از مواردی که سبب پژمردگی زودهنگام کاهو در یخچال میشود، رطوبت است. پس بهتر است پیش از بستهبندی کاهو و نگهداری آن در یخچال از خشک شدن کامل برگهای آن اطمینان پیدا کنید. برای این کار، بدون آنکه مجبور باشید مدت زیادی کاهو را در فضای بیرون از یخچال نگه دارید، میتوانید چند ساعت آن را در کیسههای پلاستیکی معروف به زیپکیپ در یخچال نگهداری کنید، بدون آنکه در آن را بسته باشید.
شیوه بهتر این است که پس از شستن کاهو و بعد از اینکه آب آنها گرفته شد، کاهو را در یک دستمال حولهای خشک بپیچید. بعد آن را در کیسه پلاستیکی بگذارید. با این شیوه طراوت و تردی کاهو برای مدت زمان بیشتری حفظ خواهد شد.
راه دیگر، این است که تا پیش از فرارسیدن زمان مصرف کاهو، از شستن آن اجتناب کنید. اما بازهم بهتر است کاهو را در کیسه پلاستیکی معمولی که خریداری کردهاید، در یخچال نگذارید. بلکه بعد از پیچیدن آن در دستمال حولهای، آن را در کیسههای زیپکیپ بگذارید و در آن را کاملا ببندید. با این شیوه میتوانید چهار تا پنج روز، کاهوی شسته نشده را در یخچال نگهداری کنید.
یکی دیگر از مواردی که سبب از بین رفتن تازگی کاهو میشود، دمای بیش از حد سرد یا بیش از حد گرم یخچال است. یخ زدن برگهای کاهو، میتواند ظرف چند ساعت، کاهوی تازه شما را به کاهوی زرد و غیرقابل خوردن تبدیل کند. پس بهتر است چه کاهو را شسته باشید و چه نشسته در یخچال قرار داده باشید، آن را در قسمتهای میانی یخچال یا کشوهای مخصوص میوه نگهداری کنید و از قراردادن آن در بخشهای بالایی یخچال، که معمولا برای نوشیدنیها در نظر گرفته شده است، خودداری کنید.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم: