«شو چله» با طعم خوراکی‌های محلی در کهگیلویه وبویراحمد
شب یلدا با آداب و رسوم و آیین‌های خاص؛

«شو چله» با طعم خوراکی‌های محلی در کهگیلویه وبویراحمد

کنجد یک خوراکی با طبع گرم و سرشار از خاصیت است

طرز تهیه شیرینی کنجدی

شیرینی کنجدی به خاطر خواص زیاد کنجد موجود در آن، یک میان وعده مقوی به حساب می‌آید. به ویژه اگر این شیرینی در منزل تهیه شود و از سلامت بیشتری برخوردار باشد خوردن آن نیز بسیار توصیه می‌شود. پس با ما همراه شوید تا طرز تهیه این شیرینی مقوی و خوشمزه را آموزش ببینید.
کد خبر: ۱۲۷۸۶۰۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،شیرینی کنجدی بسیار خوشمزه است و طرز تهیه راحتی دارد. مواد لازم برای تهیه این شیرینی، اغلب در همه منازل یافت می‌شود.

طرز تهیه شیرینی کنجدی

مواد لازم شیرینی کنجدی

روغن صاف (مخصوص شیرینی پزی) ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم 
آرد ۴۰۰ گرم 
کنجد خام ۷۰ گرم 
تخم مرغ کامل ۱ عدد 
زرده تخم مرغ ۱ عدد 
 
 
 

طرز تهیه شیرینی کنجدی

  1. پودر قند و روغن را در یک ظرف بریزید و آن را با همزن بزنید تا کاملا سفید و یکدست شود.
  2. اکنون تخم مرغ، زرده تخم مرغ و کنجد را به آن بیفزایید و دوباره کمی آن را هم بزنید.
  3. آرد را الک و آهسته آهسته آن را به مخلوط اضافه کنید و همزمان آن را نیز هم بزنید تا یک خمیر یک دست حاصل شود.
  4. خمیر حاصله را کمی ورز دهید و سپس آن را به کمک یک وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید.
  5. سینی فر را کمی چرب کنید.
  6. اکنون خمیر را با قالب مورد نظر برش بزنید و قالب‌های شیرینی را در سینی فر بچینید.
  7. فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
  8. وقتی فر گرم شد سینی حاوی قالب‌های شیرینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
  9. پس از ۲۰ دقیقه سینی را از فر خارج و کمی صبر کنید تا خنک شود.
  10. سپس شیرینی‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بگذارید.
  11. شیرینی کنجدی آماده پذیرایی از مهمان است...

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
برچسب ها: شیرینی کنجد کنجدی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها