«فراموشی» نخستین تجربه کارگردانی رضا ایرانمنش

رضا ایرانمنش ، بازیگر سینما و تلویزیون این روزها مشغول کارگردانی یک فیلم تلویزیونی با نام «فراموشی» است.
کد خبر: ۱۲۶۶۹۹

به گزارش خبرنگار ما، این فیلم قصه مرد متمول کارخانه داری به نام بهرام خالصی را روایت می کند که از طرف کارمندانش مورد سوئقصد قرار می گیرد و کتک مفصلی می خورد. آنها پس از کتک زدن او که نقشش را جلیل فرجاد بازی می کند، کیف و وسایل و همه اوراق شناسایی اش را هم به سرقت می برند، اما به هر ترتیب او به بیمارستان منتقل می شود و از مرگ نجات پیدا می کند. اما بعد از به هوش آمدنش ، معلوم می شود که دچار فراموشی شده وبه طور موقت حافظه اش را از دست داده است.
پس از آن ، فردی به نام ماهان هاتف با بازی محمد مختاری که خود را دوست بهرام خالصی معرفی می کند، تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا گذشته را برای او یادآوری کند و کمکش می کند حافظه از دست رفته اش را به دست آورد.
این یادآوری های مجدد باعث می شود او خطاهای گذشته اش را هم به یاد بیاورد و در نهایت به تزکیه نفس برسد.
کارگردان این مجموعه در گفتگو با «جام جم» گفت: این فیلم را از 17بهمن کلید زدیم و تا به حال تصویربرداری حدود 50درصد کار به پایان رسیده است.
این در حالی است که با توجه به پیش بینی های اولیه و تعیین زمان 30روزه برای تصویربرداری «فراموشی»، گروه از برنامه ریزی اولیه جلو افتاده و تصویربرداری کار حدودا تا 10روز دیگر تمام خواهد شد.
«فراموشی» تا به حال در لوکیشن های متعدد و متنوعی مثل برجهای آشیانه هلی کوپتر در ونک پارک ، بیمارستان پارسیان سعادت آباد، بهشت زهرا، 2امامزاده مختلف در نقاط مختلف تهران و همچنین لوکیشن های مختلف و متفاوت دیگر تصویربرداری شده است. ایرانمنش ویژگی دیگر کار را تعدد بازیگران و حضور بازیگران حرفه ای حتی در نقشهای کوتاه و گذرا عنوان می کند.
محمدحسین لطیفی ، کارگردان فیلم سینمایی «روز سوم» و سریال هایی همچون «صاحبدلان» و «وفا» به عنوان مشاور با ایرانمنش همکاری می کند و به گفته او، تا به حال راش های کار از کیفیت مطلوبی برخوردار بوده اند.
رضا ایرانمنش که اخیرا به دلیل بیماری شیمیایی اش کمتر فرصت پیدا کرده به عنوان بازیگر جلوی دوربین حاضر شود، فوق لیسانس کارگردانی دارد و «فراموشی» را به عنوان اولین تجربه جدی اش جلوی دوربین برده است.
فیلمنامه این فیلم را سید سعید رحمانی نوشته و خود کارگردان آن را بازنویسی کرده است. ایرانمنش بعد از پایان تصویربرداری ، آن را برای مونتاژ به مهرداد خوشبخت می سپارد تا هر چه سریعتر برای پخش در هفته اوقاف ، خردادماه سال آینده آماده شود.
برخی عوامل و دست اندرکاران دیگر «فراموشی» نیز عبارتند از: تهیه کننده ، کارگردان ، طراح صحنه و لباس: رضا ایران منش ، مدیر تصویربرداری: سیدحسین موسوی ، مجری طرح: فریده حکیم ، طراح گریم: علی اکبر بهادری ، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: واهیک خمچومیان ، منشی صحنه: شرف نسائ نیرومند، مدیر تولید: محمد آزادی ، صدابردار: مجید هاشمی پور، عکاس و فیلمبردار پشت صحنه: علی ایرانمنش ، بقیه بازیگران: محمود درویش زاده ، رضا صادقی ، محمد قدیمی خو، ملیکا آزادی ، مریم تنهایی ، پیوند ملک ، نرگس مقدسی ، مریم صادقی ، علیرضا آزادی ، میثم کلهری ، احمد جهانگیری فر، بهنام همدانی ، سیروس میمنت ، سید بهنام میرحسینی ، سیما مطلبی ، رضا بنفشه خواه ، گیتی معینی ، سعید عرب و اسماعیل سلطانیان. «فراموشی» در گروه فیلم و سریال شبکه تهران جلوی دوربین می رود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها