محققان در بررسیهای خود مشاهده کردند که بین افزایش خطر بیخوابی و رژیمهای غذایی سرشار از کربوهیدراتهای تصفیه شده ارتباط وجود دارد. این محققان دریافتند کربوهیدراتهای تصفیه شده ممکن است در زنان ۵۰ساله و بالاتر دلیلی برای بروز اختلال خواب باشد.
این غذاها شامل غذاهایی با قند، سودا، برنج سفید و نان سفید است.
به گفته محققان، وقفه در خواب یا خواب ناکافی میتواند در بروز بیماریهای قلبی ـ عروقی، دیابت و افسردگی موثر باشد.
محققان آمریکایی میگویند: وقتی قند خون بهسرعت بالا میرود، بدن با
آزاد کردن انسولین واکنش نشان میدهد و در نتیجه کاهش قند خون میتواند به ترشح هورمونهایی مانند آدرنالین و کورتیزول منجر شود که میتواند در خواب اختلال ایجاد کند./ ایسنا