آغاز گشت پژوهشی عمیق در دریای خزر

اولین گشت عمیق دریای خزر در سال 1398 از دیروز 26 شهریور به مدت شش روز آغاز شد.
کد خبر: ۱۲۲۸۸۳۱

به گزارش جام‌جم از پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی، دکتر عبدالوهاب مقصودلو، عضو هیات علمی و مدیر گروه علوم‌زیستی دریا در این‌باره گفت: «این گشت دریایی قرار است با شناور اداره کل هواشناسی گیلان و با حضور هفت محقق از پژوهشگاه هواشناسی گیلان، از اسکله بندر انزلی به مسافت 40 کیلومتر دور از ساحل و تا اعماق 800 متری دریای خزر انجام شود.»
مدیر گروه علوم زیستی دریا درباره اهداف این گشت اظهار کرد: «در این گشت تحقیقاتی پارامترهای مختلف فیزیکی و شیمیایی، زیست‌شناسی، زمین‌شناسی و هواشناسی به‌منظور پایش وضعیت زیست‌محیطی و درک فرآیندهای طبیعی دریای خزر در طول یک ترانسکت عمود بر ساحل انجام می‌شود.» مقصودلو در ادامه ضمن بیان این که داده‌ها و اطلاعات این گشت در اختیار مرکز ملی داده‌های اقیانوسی و دریایی قرار می‌گیرد پیش‌بینی کرد که پایان سال جاری نتایج این گشت دریایی، نهایی و منتشر شود.
گفتنی است این گشت دریایی در راستای اجرایی کردن مفاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین پژوهشگاه و هواشناسی گیلان برگزار می‌شود که در 23مرداد 1398 منعقد شده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها