این گزارش حاکی است در حالی که تحقیقات در این زمینه ادامه داشت ، روز یازدهم آبان امسال ، ماموران کلانتری 116مولوی ، هنگام گشتزنی در حوزه استحفاظی خود با مشاهده فردی که به صورت مشکوک در مولوی پرسه می زد، وی را متوقف و در بازرسی بدنی از وی 4گرم هروئین را کشف و ضبط کردند.
مرد متهم با انتقال به کلانتری خود را محمود خزایی معرفی کرد و در ادامه با صدور قرار قانونی روانه زندان شد.
پس از گذشت 2ماه از زمان دستگیری این متهم ماموران اطلاعات جنایی پلیس آگاهی تهران با بررسی سوابق متهمان دستگیر شده در بانک اطلاعات مجرمان با مشاهده تصویر متهمی که به اتهام حمل 4گرم هروئین دستگیر شده بود، متوجه شدند وی همان اردشیر کشاورز، زندانی فراری است که با هویت جعلی محمود خزایی در زندان قزلحصار به سر می برد.
با مشخص شدن این موضوع و عزیمت ماموران اطلاعات جنایی پلیس آگاهی به زندان معلوم شد، زندانی فراری علاوه بر جعل عنوان فرد دیگر با تغییر چهره ، بار دیگر پس از فرار از زندان مبادرت به از سرگیری اعمال مجرمانه خود می کرده است.
با گزارش موضوع ، تحقیق در خصوص متهم و نحوه فرار او از زندان و اعمال تبهکارانه او ادامه دارد.