سردار زارعی تصریح کرد: با انتقال متهمان به مرکز پلیس ، آنها جداگانه مورد بازجویی قرار گرفتند و منکر هرگونه جرمی شدند، اما در مواجهه حضوری با یکدیگر، به جرایم خود اعتراف کردند.
مهدی ، یکی از اعضای باند در اظهاراتش گفت: من و برادرم رامین و 2همدست دیگرم ، دختر نوجوان را مورد آزار و اذیت قرار داده ایم اما از مرگ وی بی اطلاع بودیم و در سرقت موتورسیکلت ، خودرو و اخاذی هم دست داشته ایم.
مرد سارق افزود: در محله های مختلف تهرانپارس ، کرج ، شهرک عزیزی ، شوش ، ورامین و شهریار پرسه می زدیم و در فرصتی مناسب با شاه کلید، خودرو و موتورسیکلت ها را به سرقت می بردیم و پس از نمره کردن آنها، با اسناد و مدارک جعلی می فروختیم.
متهم افزود: پس از گسترش سرقتهایمان ، با تهدید اسلحه از افراد رهگذر اخاذی می کردیم تا ردی از خود، بر جای نگذاریم.
رئیس پلیس استان تهران ادامه داد: با توجه به اظهارات متهمان ، این فرضیه پلیسی که آنها همدستان دیگری دارند و مرتکب جرایم مشابه شده اند، قوت گرفت و آنها مورد بازجویی های متعدد قرار گرفتند تا این که معلوم شد یکی دیگر از اعضای باند به نام محمد معروف به چتی ، یک قاتل تحت تعقیب پلیس است.
اعتراف به جنایت
با کشف این سرنخ ، مخفیگاه وی شناسایی و او هم دستگیر شد. با انتقال محمد معروف به چتی به مرکز پلیس ، و مواجهه حضوری با همدستانش ، او هم راز جنایتش را فاش کرد و با اعتراف به جرم خود گفت: از یک سال پیش با اعضای این باند سرقت و زورگیری می کردیم تا این که چندی پیش از طریق یکی از دوستان دوران خدمت سربازی ام ، با جوانی به نام مهدی ش آشنا شدم ، او برای خرید خودرو به کرج آمده بود و من وسوسه شدم تا 4میلیون و 800هزار تومان پولی را که او برای خرید خودرو با خود آورده بود سرقت کنم ، بنابراین با یکی از دوستانم به نام میثم ، او را با یکی از خودروهای مسروقه به سمت جاده چالوس کرج بردیم و در میان راه با زور و تهدید پولهایش را به سرقت بردیم.
میثم با چاقو و من با چوب به جان مرد جوان افتادیم و او را به قتل رساندیم و جسد را در گوشه ای رها کرده و فرار کردیم و پولهای مسروقه میان ما تقسیم شد، تا این که شنیدم چند ماه پیش ، میثم دستگیر شده و عاقبت من هم شناسایی شدم.
به دنبال اظهارات 5عضو این باند تبهکار 3عضو دیگر، همراه سرکرده باند که مردی به نام صاحبعلی معروف به سعید است در پی یک عملیات ضربتی ، شناسایی و دستگیر شدند و به جرایم خود اعتراف کردند.
کشف سلاح جنگی
سردار زارعی اذعان کرد: از محل اختفای اعضای این باند تاکنون 2قبضه اسلحه کمری ، چاقو، قمه ، اسناد و مدارک جعلی کشف و ضبط شده است و متهمان تاکنون به 30تا 40فقره سرقت خودرو و موتورسیکلت و چندین فقره اخاذی مسلحانه اعتراف کرده اند.
وی ادامه داد: در بررسی سوابق اعضای این باند، معلوم شد همگی آنها از افراد سابقه داری هستند که دارای سوابق متعدد کیفری از قبیل کیف قاپی ، شرارت ، سرقت و زورگیری بوده و سرکرده باند به نام صاحبعلی هم پس از سپری کردن 7سال محکومیت ، بتازگی از زندان آزاد شده و اعمال مجرمانه خود را از سر گرفته است.
بنا بر این گزارش ، اعضای 9نفره این باند همراه 8نفر از خریداران اموال مسروقه ، روز گذشته با دستور قضایی قاضی نوری ، رئیس شعبه 103دادگاه جزایی شهر قدس روانه بازداشتگاه پلیس شدند و تحقیقات تکمیلی درخصوص ابعاد مختلف این پرونده ادامه دارد.