خودکشی بعد از قتل نوعروس

خانواده دختر جوان که توسط شوهرش کشته شده بود از قضات دادگاه خواستند با توجه به خودکشی داماد، دیه دخترشان از صندوق بیت‌المال پرداخت شود.
کد خبر: ۱۲۰۷۷۷۱

ساعت ۱۸ عصر دوم مرداد ماه سال 97 به ماموران کلانتری 136فرجام خبر رسید جنازه یک زن و مرد جوان در خودروی زانتیا سفید در حوالی باغ پرندگان لویزان پیدا شده است. پلیس بلافاصله به محل مورد نظر رفت و با جسدهای خونین زن و مرد جوان روبه‌رو شد که با شلیک گلوله به گیجگاهشان از پا در آمده بودند.
در بررسی خودروی مورد نظر نامه‌ای پیدا شد که نشان می‌داد به احتمال زیاد مرد جوان پس از کشتن همسرش دست به خودکشی زده است. کشف یک سلاح شاه‌کش نیز این فرضیه را تایید کرد و جسدها‌ به پزشکی قانونی منتقل شد. در نامه کشف شده نوشته شده بود: برسد به دست مادرزنم. مسبب مرگ من و همسرم. مادرزن دیدار به قیامت.
با کشف این نامه، پلیس به بازجویی از خانواده دو قربانی پرداخت. مادر زن جوان گفت:دخترم دانشجوی قزوین بود و همیشه برای رفتن به دانشگاه از اتوبوس استفاده می‌کرد. دامادم هم در شرکت مسافربری مشغول کار بود و آنها از این طریق با هم آشنا شده بودند. دخترم 35 سال و دامادم 37 سال داشت.
جواد وقتی به خواستگاری دخترم آمد می‌گفت پدرش صاحب چند شرکت مسافربری است و وضع مالی خوبی دارد. اما دروغ می‌گفت. او کار درست و حسابی نداشت. آنها عقد کرده بودند و با آن که دو سال از عقدشان گذشته بود با هم اختلاف داشتند. دخترم اعتمادی به شوهرش نداشت و با هم درگیر بودند. دامادم ادعا می‌کرد من باعث اختلاف بین آنها بودم ولی آنها خودشان با هم مشکل داشتند. با روشن شدن زوایای پنهان این پرونده و تایید قتل سپیده به‌دست همسرش، اولیای‌دم در دادگاه حاضر شدند و خواستند دیه دخترشان از صندوق بیت‌المال به آنها پرداخت شود.
اما قضات شعبه دهم اعلام کردند ابتدا باید اموال جواد بررسی شود. در صورتی که اموالی داشته باشد دیه از آن پرداخت می‌شود. قرار است قضات با بررسی اموال جواد درباره درخواست اولیای‌دم اظهارنظر کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها