: شبکه یک سیما ساخت سریال تلویزیونی دهه فجر را آغاز کرد.این سریال تلویزیونی که از دیروز در رامسر مقابل دوربین رفته «ازنفس افتاده» نام دارد.
کد خبر: ۱۲۰۲۰۳
به گزارش خبرنگار ما، داستان این مجموعه در سال 1355می گذرد و داستان آن درباره عکاس جوانی به نام آرش است که پس از سالها، عشق دوران نوجوانی اش «شیده» را می یابد، اما شیده در چنگ ماموران امنیتی گرفتار است . آرش برای رسیدن به او مسیر سخت و دشواری را طی می کند. البته سرنوشت مسیر دیگری برای آنان رقم می زند. در این سریال بازیگرانی چون اشکان خطیبی ، خاطره حاتمی ، محسن زهتاب ، زهره فکور صبور، عزت الله جامعی ، شیرین بینا، علیرضا نورایی ، آتوسا راستی ، فرهاد تجویدی ، حسن اسدی ، نورالدین جوادیان ، صدار سیدقاسمی ، فرزاد مسرور، نوژن رمضانی ، بابک قادری و... به ایفای نقش می پردازند.
این سریال در 11قسمت 45دقیقه ای آماده نمایش می شود. علیرضا کاظمی پور و سیدجلال الدین دری نویسندگان فیلم نامه این سریال هستند. هوشنگ غفوری مدیر تصویربرداری ، شهرام باباپور مدیر تولید و برنامه ریز، محمد امامی صدابردار، فروزان جلیلی فر طراح هنری و منیژه حاتم آبادی طراح گریم برخی دیگر از عوامل این سریال هستند.
کارگردان از نفس افتاده قاسم جعفری است. البته از نفس افتاده نام فیلمی معروف از فیلمسازی شاخص و به نام «ژان لوک گدار» است که در زمان خود تاثیر بسیاری بر سینما و هنرمندان هنر هفتم گذاشت. اما آیا این سریال هم می تواند خاطره آن فیلم را تجدید کند؛ این مساله ای است که باید تا بهمن ماه امسال منتظر بمانیم.