موکرجی هنوز افسر پلیس است

«مردانی» هم صاحب قسمت دوم می‌شود. این اکشن پلیسی غیرمتعارف که سال2014در هند اکران عمومی شد، درباره قاچاق انسان و مقابله یک افسر پلیس سمج با آن است.
کد خبر: ۱۱۸۹۷۴۶

رانی موکرجی در نقش این افسر تحقیق واحد جنایی بازی کرد و از سوی منتقدان مورد تحسین قرار گرفت. او در قسمت دوم، دوباره در قالب شخصیت شیوانی روی پلیس وظیفه‌شناس اداره پلیس ظاهر می‌شود.
آدیتوا چوپرا همسر بازیگر، مردانی 2 را در شرکت قدیمی و معتبر یاش راج فیلمز تهیه می‌کند. گوپی پوتران، نویسنده فیلمنامه نسخه اصلی، کارگردانی مردانی 2 را به عهده دارد.
او که فیلمنامه قسمت تازه را هم نوشته، با این فیلم به جمع کارگردانان سینمای هند می‌پیوندد. تهیه‌کنندگان مردانی 2 این روزها به دنبال بازیگر تازه‌واردی هستند که باید نقش مقابل موکرجی را بازی کند. این مرد جوان، نقش شخصیت شرور داستان فیلم را به‌عهده خواهد داشت.
اطلاعی از داستان دومین قسمت مردانی در دست نیست، اما می‌توان حدس زد افسر وظیفه‌شناس داستان نسخه اصلی، یک بار دیگر رودرروی گروهی از جانیان و خلافکاران شهری قرار می‌گیرد و از قانون و حقوق شهروندان دفاع می‌کند. موکرجی مدتی قبل درام اجتماعی «سکسکه» را با موفقیت زیاد روی پرده سینماها داشت. مردانی 2 اولین فیلمی است که بعد از موفقیت سکسکه تولید و راهی پرده سینماهای هند می‌شود. /بالیوود هنگاما

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها