وی در حاشیه سفر به استان چهارمحال و بختیاری در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به خدمات کمیته امداد در طول ۴۰ سال گذشته در زمینه کاهش فقر افزود: براساس گزارشها و برآوردها، سال ۵۶ ضریب جینی (فاصله طبقاتی) حدود ۵۰ درصد بوده که در سال ۹۶ این فاصله به ۳۶ درصد کاهش یافته است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد عنوان کرد: میزان فقر مطلق در سال ۵۶ حدود ۴۶ درصد بوده که با فعالیتهای کمیته امداد و بهزیستی و پوشش کامل دهکهای پایین جامعه، این میزان به حداقل رسیده است.
عبدالملکی با اشاره به اینکه در ۴۰ سال گذشته وضعیت رفاهی مردم به میزان قابل ملاحظهای افزایش یافته است، ادامه داد: بخشی از این دستاوردها محصول سیاستهای کلان کشور و بخشی دیگر محصول برنامههای ویژه فقرزدایی و محرومیتزدایی است. مهمترین و تاثیرگذارترین دستگاهی که در حوزه برنامه فقرزدایی وارد عمل شده، کمیته امداد است. / جامجم
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم