به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حسن اکبری متخصص آسیب شناسی و پژوهشگر طب سنتی درباره مصرف چایهای ترکیبی و اثرات آن بر بدن اظهار کرد: مصرف ترکیبات چای مانند چای دارچین و چای زعفران شیوعی بالا در بین مردم پیدا کرده است دارد و این در حالی است که ابن سینا در کتب خود توصیه میکند تا حد امکان از مصرف این گونه مواد به صورت ترکیبی خودداری کنیم.
وی ادامه داد: مصرف چای دارچین به تنهایی موجب تقویت روح یا به اصطلاح افزایش روحیه انسان میشود؛ مفرح ذات است و موجب شادی روح میشود.
این متخصص طب سنتی تشریح کرد: دارچین را میتوانید هم به صورت دم کرده و هم به صورت جوشانده مصرف کنید؛ البته از آنجایی که دارچین مادهای قوامبخش است توصیه میکنیم دارچین را بجوشانید تا مواد موجود در آن آزاد شود و نهایت استفاده را از خواص آن داشته باشیم.
وی افزود: مصرف دارچین موجب کنترل قند خون میشود بنابراین افراد دیابتی با مصرف چای تهیه شده از دارچین میتوانند علاوه بر کنترل قند خون به تقویت قلب و عروق و افزایش فرح و شادی در بدن خود کمک کنند.
زعفران بخورید تا شاداب بمانید
اکبری درباره خواص زعفران اظهار کرد: از دیگر مواد مهم که در ترکیب با چای استفاده میشود و میتواند اثر بخشی آن را کم کند زعفران است؛ خاصیت اصلی زعفران فرح بخشیدن به قلب و شادی آوری است؛ همچنین زعفران دارویی بسیار خوب برای بهبود حافظه و تنظیم ضربان قلب محسوب میشود.
این متخصص طب سنتی یادآوری کرد: مصرف دم کرده زعفران در بیماران قلبی از ایجاد گرفتگی در عروق جلوگیری میکند اما به یاد داشته باشید پیشنهاد می شود خانمهایی که دوره ماهانه شدید دارند و خانمهای باردار از زعفران به صورت غلیظ استفاده نکند چرا که ممکن است عوارضی ناخوشایند برای آنها بههمراه داشته باشد؛ اما مصرف کم آن ایرادی نداشته و مشکلی ایجاد نمیکند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد