بررسی محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد که اسید فولیک (ویتامین B9) احتمالا موجب کاهش ابتلا به آلزایمر یا کاهش فرآیند پیشرفت این بیماری می‌شود.از آنجایی که بدن انسان قادر به ساخت فولیک اسید نیست،این ویتامین باید از موادغذایی مثل مرکبات، جگر و عدس تامین شود. کمبود این پروتئین در تمامی بیماری‌های تحلیل برنده عصبی دیده می‌شود./ دیده‌بان علم ایران
کد خبر: ۱۱۶۸۳۲۴

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها