همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد

سرانجام سردار به تیم ملی برگشت

سردار آزمون از اردوی جدید ایران کارش را با تیم ملی آغاز می‌کند. این اتفاق قابل پیش‌بینی بود. چند روز قبل هم چنین خبری را منتشر کردیم و از بازگشت او در اردوی مهرماه تیم ملی خبر دادیم. از همان ابتدا هم مشخص بود تصمیم آزمون در این سن و سال کاملا احساسی است، اما با توجه به درخشش این بازیکن در سال‌های اخیر در تیم ملی، کی‌روش از او در دور جدید تمرینات تیم ملی برای دیدار دوستانه با ازبکستان دعوت کرد.
کد خبر: ۱۱۶۵۰۳۴

با این شرایط هم آزمون راضی نشد در تمرینات تیم ملی شرکت کند و در این زمینه گفتوگوهایی را با سرمربی تیم ملی انجام داد و دلایل خود را به وی توضیح داد. سرمربی تیم ملی هم در برنامه ۹۰ از آزمون حمایت کرد و مدعی شد شرایط سردار به شکلی است که باید از این بازیکن حمایت شود. البته مهاجم تیم ملی و کی روش در این مدت کلا همه چیز را هماهنگ کرده بودند. کارلوس اگر نام سردار را در لیست نمیگذاشت، یعنی کلا با خداحافظی اش موافقت کرده بود به همین دلیل وقتی اسمش را در بین دعوت شدهها گذاشت، تائید کرد که میخواهد سردار بازگردد. در این مدت دو طرف تماسهایی داشتند. سردار که چند روزی در تهران بود، با کی روش صحبت کرد و در نهایت دو طرف به این توافق رسیدند که به همکاری دوباره ادامه دهند. بدین ترتیب سردار آزمون در اردوی مهرماه به تیم ملی بازمی گردد. البته او منتظر است تا تکلیف کارلوس کیروش هم بهطور قطع با تیم ملی روشن شود، چون این مساله برایش اهمیت زیادی دارد.

نمره خوب سردار

سردار آزمون، ملی‌پوش ایرانی روبین‌کازان نمره فنی خوبی در هفته هفتم لیگ برتر روسیه به خود اختصاص داد. خبرگزاری ورزشی چمپیونات روسیه با مشارکت کاربرانش و کمیسیون مشترکی از روزنامه‌نگاران ورزشی برای بازی 79 دقیقه‌ای سردار آزمون در ترکیب تیم روبین‌کازان برابر تیم اف‌سی-ینیسی نمره فنی خوب 7 را اختصاص داد. تک‌گل روبین‌کازان در جریان برد خانگی این تیم با پاس سردار آزمون به دست آمد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها