به گزارش جام جم آنلاین از مهر، پتاسیم یکی از مهم ترین مواد معدنی مورد نیاز بدن انسان است که به حفظ تندرستی بدن کمک می کند. افرادی که تعادل را در رژیم غذایی شان حفظ می کنند می توانند به راحتی پتاسیم موردنیازشان را از مواد خوراکی تامین کنند.
پتاسیم در مواد خوراکی نظیر سالمون، شیر پرچرب، مرکبات، چای سیاه، لیموشیرین، قهوه سیاه، سبزیجات، غلات، آب نارگیل، عدس، موز و مغزیجات آجیلی نظیر بادام یافت می شود.
محققان عنوان می کنند کمبود پتاسیم می تواند منجر به ضعف و خستگی، یبوست، تحریک پذیری، گرفتگی عضلات، گرفتگی عضلات شکمی، نفخ و فشارخون شود. در ادامه به فواید مصرف پتاسیم اشاره می شود.
کمک به کنترل فشارخون: محققان به افراد مبتلا به فشارخون بالا، پیروی از رژیم غذایی DASH را توصیه می کنند، چراکه این رژیم غذایی سرشار از پتاسیم و مقادیر کمتر سدیم است.
کمک به از بین بردن سلولیت: تجمع مایع یکی از فاکتورهای اصلی بروز سلولیت است. از اینرو مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم می تواند به کاهش ظهور سلولیت کمک کند.
افزایش سلامت استخوان ها: پتاسیم با خنثی سازی انواع اسیدهای موجود در بدن به حفظ کلسیم کمک کرده و می تواند موجب قوی ترشدن استخوانها شود.
فرآوری درست مواد غذایی: به منظور فرآوری و استفاده از کربوهیدرات های مصرفی، بدن شما به پتاسیم نیاز دارد. همچنین برای ساخت پروتئین و عضلات هم بدن نیاز به پتاسیم دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد
با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالشهای اجرای برنامههای معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکههای اجتماعی گفتوگو کردیم