البته که فعلاً گروه هفت شده چون عضویت روسیه به حالت تعلیق درآمده این کشورها حدود ۵۰٪ اقتصاد جهان را در دست دارند.کشورهای فرانسه، آلمان، بریتانیا، ایتالیا، ژاپن، ایالات متحده آمریکا و کانادا این هفت کشور را تشکیل میدهند.
این گروه موظف بودند هر چهار ماه یک بار گزارشی را درخصوص ریسک سرمایه گذاری در بازارهای هدف برای کشورهای عضو اعلام نمایند. در ابتدا این سازمان تنها وظیفه ی روند پول شویی در سطح بین الملل را بررسی و استانداردهایی را برای مبارزه با پولشویی تدوین می نمود.
در سال 2001 بعد از حملات تروریستی 11 سپتامبر، وظیفه ی بررسی بازارهای هدف بمنظور سرمایه گذاری را از نظر وجود امکان تامین مالی تروریسم نیز برعهده کارشناسان این سازمان نهادند.
این گروه ویژه اقدام مالی، در گزارشهای سالانهاش، یک «لیست سیاه» از کشور هایی که با معیار این نهاد، پرخطرترین کشورها برای سرمایهگذاری هستند قرارد داده بود. این لیست شامل کشورهایی است که از نظر کارشناسان این سازمان، در مبارزه جهانی علیه پولشویی و تامین مالی تروریسم همکاری نمیکنند. در سال 2009 برای اولین بار، نام ایران در کنار نام پاکستان، ازبکستان، ترکمنستان وارد لیست سیاه پیشنهادهای سرمایهگذاری FATF شد. در سالهای بعدی نیز گزارشها ادامه پیدا کرد و نام ایران در راس لیست سیاه به چشم میخورد. ایران جزو کشورهایی قرار گرفت که حتی باید اقدام مقابله ای در برابر آنها انجام بگیرد.
محدودیت های الزام آور FATFبرای ایران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد