ضمایر

کد خبر: ۱۱۴۰۸۲۴

او

پرویز بیگی حبیب‌آبادی هم شاعر است و هم ناشر و پایان باشکوه نمایشگاه کتاب و برگزاری آن را رویداد فرهنگی بسیار بزرگی در تمام جهان می‌داند که نباید با خذف فروش از نمایشگاه، این شکوه و استقبال را برهم زد. او به ایسنا گفته اگر این اتفاق بیفتد، صنعت نشر به دست چند گروه می‌افتد و این بزرگ‌ترین ضربه به ناشران در حال توسعه است.

استقبال مخاطب، حضور و فعالیت ناشران و حتی ناشران حوزه‌های بین‌الملل از مواردی است که بیگی حبیب‌آبادی آن را دلیلی بر اهمیت این رویداد فرهنگی می‌داند.

این شاعر همچنین معتقد است بهترین مکان برای نمایشگاه، مصلی است و
شهر آفتاب را برای برگزاری نمایشگاه کتاب، شهری می‌داند که آسمانش ابری است!

آنها

این روزها برگزیده‌ای از عکس‌های سه سال اخیر عکس مطبوعات جهان (world press photo) در فرهنگسرای نیاوران برپاست که با همکاری انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی برپا شده و قرار است دو نشست و تور گالری با حضور مدیر نمایشگاه‌های ورلدپرس‌فوتو برگزار شود.

قرار است در اولین نشست این نمایشگاه ابراهیم نوروزی، برنده سه جایزه ورلدپرس فوتو در سال‌های 2012 و 2013 در سالن گوشه حضور می‌یابد.

در این نشست مروری بر آثار این عکاس برگزار خواهد شد که از ساعت 14 تا 15 و 30 دقیقه برقرار خواهد شد.

دومین نشست این نمایشگاه با حضور حسن دزواره و در محل گالری برگزار می‌شود که به تئوری فوتوژورنالیسم می‌پردازد و از ساعت 16 تا 17 برقرار خواهد بود.

لورنس کورتوگ نیز از ساعت 17 و 30 دقیقه به مدت یک ساعت درباره آثار نمایشگاه توضیحاتی خواهد داد.

آنها در این نشست‌ها، ضمن بررسی آثار و شرح اهداف و برنامه‌های نمایشگاه، در مجموع دریچه تازه‌ای به جهان عکاسی مطبوعاتی به روی علاقه‌مندان می‌گشایند.

این نمایشگاه تا 11 خرداد به مدت 22 روز در فرهنگسرای نیاوران برقرار خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها