احتمال انحلال پارلمان مالزی

براساس اعلام یک وزیر دولت، نجیب رزاق، نخست‌وزیر مالزی قرار است روز جمعه انحلال پارلمان این کشور را اعلام و راه را برای برگزاری انتخاباتی که سخت‌ترین رقابت انتخاباتی برای ائتلاف حاکم متعلق به او خواهد بود، هموار کند.
کد خبر: ۱۱۳۲۰۵۷

به گزارش رویترز، نجیب رزاق تحت فشار قرار دارد تا همزمان با درگیر شدنش در یک رسوایی مالی چند میلیارد دلاری مربوط به یک صندوق دولتی و خشم عمومی از بابت بدتر شدن وضعیت اقتصادی بتواند یک حکم قاطع برای ادامه کار دولتش به دست آورد. او به این منظور باید در چالش بیسابقه با همپیمان سابق خود یعنی ماهاتیر محمد، نخستوزیر اسبق مالزی پیروز شود.

عبدالرحمان دهلان، وزیر مسئول واحد برنامهریزی اقتصادی در دولت نجیب رزاق روز سهشنبه اعلام کرد، رزاق احتمالا روز جمعه انحلال پارلمان را اعلام خواهد کرد و این کار را بعد از برگزاری نشست هفتگی کابینه انجام خواهد داد.

انحلال پارلمان مالزی راه را برای برگزاری یک انتخابات سراسری هموار خواهد کرد. تاریخ این انتخابات باید از سوی کمیسیون انتخابات تعیین شود./ ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها