به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی شبکه یک، در سریال محکومین، موضوع مجازات جایگزین، به افرادی که سهوی مرتکب جرم کوچکی می شوند که با پشیمانی، دیگر نیت تکرار آن را نداشته باشند، فرصتی داده می شود تا به جای سپری کردن دوران محکومت خود در زندان، مجازات های جایگزینی که شامل یک فعالیت اجتماعی می شود، را به انجام برسانند.
امشب و جمعه شب دو اپیزود دیگر از این مجموعه پخش می شود که بر این اساس قصه «محبت» امشب 13 دی و قصه «سهراب» جمعه 15 دی ساعت 22:15 نمایش داده می شود.
این دو اپیزود را سیدجمال سید حاتمی کارگردانی کرده است که سپند امیرسلیمانی و شیرین اسماعیلی بازیگران اصلی اپیزود محبت و امیرحسین صدیق و مریم کاظمی بازیگران اصلی اپیزود سهراب هستند.
مجموعه تلویزیونی محکومین کاری از گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما است که 30 قسمت تولید شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد