سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
مواد اولیه:
کشک:2 لیوان
برنج نیم دانه خیس خورده: 2لیوان
لپه: یک دوم پیمانه
گوشت با استخوان:400 گرم
گردو: یک دوم پیمانه
پیاز: 2 عدد متوسط
کدو تنبل سفید:400 گرم
نعناء خشک :4 قاشق غذا خوری
ادویه،جوز هندی،دارچین،زنجبیل ونمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت با استخوان را به یک عدد پیاز خورد شده به همراه کمی روغن تفت داده شده سپس ادویه و فلفل را اضافه کرده و با مقداری آب روی حررات گذاشته تا کاملا پخته شود. در ظرفی دیگر برنج به همراه لپه خیس خورده و کدو تبل برش خورده را با مقداری آب روی حرارت گذاشته تا کاملا پخته شود.بعد از آن که آب برنج کاملا کشیده شد آب گوشت و گوشت کاملا پخته شده را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا آب برنج کم شود سپس کشک را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم .در ماهی تابه ای دیگر مقداری زرد چوبه را به همراه روغن تفت دارده و به محتویات غذا اضافه کرده و سپس پیاز و نعنا داغ و گردو را برای تزئین این غذا استفاده می کنیم.
پرتاب سنگ داغ
این بازی به صورت تیمی است و در شب برگزار می شود. در این بازی دو تیم و یک داور وجود دارد. در این بازی یک آتش روشن کرده و داور سنگ کروی مانند(گِرد) را درون این آتش قرار داده تا این سنگ به خوبی داغ و سیاه رنگ شود، افراد دوتیم، چشم خود را بسته و پشت به داور می ایستند، داور سنگ داغ شده را به طرفی دلخواه پرتاب می کند، سپس بازیکنان دو تیم با دستور داور به دنبال سنگ می روند و تیمی که سنگ را پیدا کند، یک به صفر جلو می افتد و در مجموع تیمی که به تعداد بیشتری، سنگ را پیدا کند،برنده ی این بازی است.
نکته: محدوده ای که داور باید سنگ را پرتاب کند، ازقبل مشخص می شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد