jamejamsara
سرا خواندنی ها کد خبر: ۱۰۶۳۸۳۵   ۲۸ مرداد ۱۳۹۶  |  ۰۹:۲۵

یک کارشناس سازمان میراث فرهنگی درباره باید و نبایدهای به‌کارگیری ظروف کریستال که نوعی از آنها باعث ورود سم به خون می‌شود، توضیحاتی ارائه کرد.

ظروف کریستالی که مرگ را به ارمغان می آورند!

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، فرهاد فلاح کارشناس سازمان میراث فرهنگی درباره عدم استفاده از ظروف کریستال برای کاربردهای خوراکی اظهار داشت: کریستال 24 درصد سمی است و مورد مصرف خوراکی نباید قرار بگیرد، مثلاً نباید در چنین ظروفی ماست، ترشی، چای و نوشیدنی‌های گرم ریخت شود.

وی ادامه داد: برای مصرف خوراکی با ظروف کریستال باید از کریستال 10 الی 12 درصد استفاده شود زیرا درصد بالاتر سمی است و وارد خون شده و باعث مسمومیت می‌شود.

رئیس گروه حمایت از تولید صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: روی کریستال‌ها براساس قوانین سازمان بهداشت جهانی باید لیبل طلایی زده شود، که مثلاً این کریستال 10 درصد Pb است و یا 24 Pb دارد.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
قرارگاه آگاهی و امید

قرارگاه آگاهی و امید

موضوع ترویج، تبلیغ و پراكندن امید، موضوعی است كه رهبر معظم انقلاب در برهه‌های مختلف زمانی به آن تاكید كردند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها