به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، بر اساس نقشههای شماتیک فائو، چین، بیشترین تولید و مصرف گوشت الاغ را به خود اختصاص داده است پس از چین، نیجر، بورکینافاسو، سنگال، مالی، موریتانی، اسپانیا و بلغارستان بیشترین تولیدکنندگان این نوع گوشت به شمار میروند.
نقشهها و نمودارهای زیر بخوبی پراکندگی مصرف این گوشت را در سطح جهان نشان میدهد.
نمودار 8 کشور تولیدکننده گوشت الاغ در دنیا
کشورهای تولیدکننده گوشت الاغ در سال 2014
جالب است که کشورهای اسپانیا و بلغارستان ــ خصوصاً اسپانیا ــ در سال 1961 جزو مشتریان پر و پا قرص این نوع از گوشت بودهاند. نقشه زیر را ببینید.
مصرف گوشت الاغ در سال 1961
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد