به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، بر اساس نقشههای شماتیک فائو، چین، بیشترین تولید و مصرف گوشت الاغ را به خود اختصاص داده است پس از چین، نیجر، بورکینافاسو، سنگال، مالی، موریتانی، اسپانیا و بلغارستان بیشترین تولیدکنندگان این نوع گوشت به شمار میروند.
نقشهها و نمودارهای زیر بخوبی پراکندگی مصرف این گوشت را در سطح جهان نشان میدهد.
نمودار 8 کشور تولیدکننده گوشت الاغ در دنیا
کشورهای تولیدکننده گوشت الاغ در سال 2014
جالب است که کشورهای اسپانیا و بلغارستان ــ خصوصاً اسپانیا ــ در سال 1961 جزو مشتریان پر و پا قرص این نوع از گوشت بودهاند. نقشه زیر را ببینید.
مصرف گوشت الاغ در سال 1961
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد