به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، رروشهای مختلفی برای جدا کردن پوست ماهی از گوشت آن وجود دارد اما برخی آشپزهای حرفهای که زمان زیادی را صرف این کار میکنند روشهای جالبتری برای گرفتن پوست ماهی دارند. یکی از این موارد آشپزی آسیایی است که با مهارت خاصی پوست ماهی را به یکباره از گوشت آن جدا میکند.
عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» از یورو ۲۰۲۴ میگوید
عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
متهم به قتل در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد
سخنگوی هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح کرد