از شرایط آمدنت به تیم ملی و بسکتبال ایران بگو؟
فکر نمیکنم، حضورم در تیم ملی اتفاقی بوده باشد. من سال پیش برای دیدن خانواده به ایران آمدم و یک جلسه همراه تیم، زمانی که بائرمن سرمربی بود، تمرین کردم. امسال فصل خیلی خوبی در لیگ BBL انگلیس داشتم و فکر میکنم برای همین است که فدراسیون و کادر تیم ملی میخواهند مرا ببینند و از همین جا از آنها تشکر میکنم.
با کدام بازیکنان بیشتر آشنایی داری؟
من تعدادی از بازیکنان را میشناسم. با آرمان زنگنه و محمد جمشیدی در طول فصل صحبت میکردم و صمد نیکخواه بهرامی را هم بخوبی میشناسم. او در لیگ فرانسه بازی کرده و به زبان فرانسه هم مسلط است.
پیش از این چند بار به ایران آمده بودی؟
من دو سه بار برای دیدن خانوادهام به ایران آمدم. از حضور در ایران و کنار خانواده بودن خیلی لذت میبرم.
امسال در لیگ انگلیس چطور بودی؟
چند بار در میان بازیکنانی با بهترین عملکردهای هفته قرار داشتم. این برایم کافی نیست. من همیشه تمرین میکنم تا سال به سال بهتر شوم.
برای تیم ملی ایران شانس داری؟
نمی دانم چه میزان شانس دارم. ما 17 بازیکن هستیم که در نهایت 12 نفر انتخاب میشوند. من بیشترین تلاشم را انجام میدهم تا در جایگاه خودم در تیم قرار بگیرم و هر کاری که کادر فنی از من میخواهد، انجام دهم. بخوبی میدانم که این بازیکنان چند سال کنار هم بازی کردند و شناخت خوبی از هم دارند. هدف اولم حضور در ترکیب تیم است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم