دانشجویان آمریکایی بدهکارتر شدند

انتشار اخبار مربوط به افزایش بدهی وام دانشجویی در آمریکا به بیش از یک تریلیون دلار باعث شد تا بسیاری از اقتصاددانان نسبت به این اتفاق واکنش نشان دهند.
کد خبر: ۱۰۳۴۴۵۳

این آمار تکان‌دهنده همچنان رو به بالا رفتن است و هیچ نشانه‌ای از پایین آمدن نمی‌دهد. بنا به آمار بانک مرکزی دولت فدرال، مردم آمریکا اکنون بیش از 4/1 تریلیون دلار وام دانشجویی بدهکارند. در این میان، والدین برای جلوگیری از مقروض شدن به بانک‌ها از سنین خیلی کم برای کودکانشان شروع به جمع‌آوری پول هزینه دانشگاه می‌کنند، شاگردان برای بورس تحصیلی درخواست می‌دهند و دانشگاه‌های دولتی و ارزان‌تر را انتخاب می‌کنند. البته هیچ کدام از اینها جوابگو و راه‌حل مشکل اصلی نیست و هزینه تحصیلی مردم آمریکا، از درآمدشان جلو می‌زند.

کارشناسان اقتصادی توصیه می‌کنند عاقلانه است که دانشجویان حتی‌المقدور از گرفتن وام تحصیلی خودداری کنند، چون بموقع نپرداختن این وام به اعتبار و آینده مالی آنها صدمه می‌زند. این در حالی است که دانشگاه‌های دولتی به مراتب ارزان‌تر از دانشگاه‌های خصوصی هستند ولی راه یافتن به آنها چندان راحت نیست و ریز نمرات و معدل خیلی بالا می‌خواهد. 68 درصد از فارغ‌التحصیلان 2015 با مدرک لیسانس، بدهی دانشگاه دارند که میانگین آن برای هر دانشجو حدود سی هزار دلار تخمین زده شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها