آمادگی سیلوهای کردستان برای خرید گندم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: انبار و سیلوهای کردستان برای خرید تضمینی گندم در سال جاری آمادگی دارند.
کد خبر: ۱۰۲۸۲۸۵

به گزارش ایلنا، کریم ذوالفقاری با تاکید بر اینکه افت و ریزش در کشاورزی قابل قبول نیست، افزود: باید هر سال نسبت به سرویس ادوات کشاورزی در زمان مشخص اقدام شود تا ادعای ما نسبت به کاهش افت و ریزش‌ها منطقی باشد این در حالیست که بخش صنعت که تولید ادوات کشاورزی(کمباین) را به عهده دارد باید با شرایط بهتر و هزینه کمتری کشاورزان را از داشتن ماشین آلات کشاورزی بهره مند سازد .

وی اظهار داشت: کاهش افت و ریزش در بخش کشاورزی در زمان برداشت محصول می‌تواند کمک بسزایی به افزایش درآمد کشاورز کند و از این مهم نباید لحظه‌ای غافل بود .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: آینده کشاورزی دیم در استان کردستان با بهره جستن از خاک ورزی حفاظتی است اگر چه کشاورزی حفاظتی بدون بقایا امکان پذیر نیست و حفظ بقایا در سطح خاک اساس کار است .

ذوالفقاری تاکید کرد: در حال حاضر هیچ مانعی چه از نظر ظرفیت‌های انباری و چه از لحاظ پرداخت وجه برای خرید تضمینی جو وجود ندارد و کشاورزان جوکار هم با به روز کردن سامانه ثبت نام برای عرضه جو از طریق بورس کالا می‌توانند در زمان مشخص نسبت به دریافت وجه خرید تضمینی جو اقدام کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: امسال انبار و سیلوهای کردستان برای خرید تضمینی گندم در آمادگی دارند.

وی یادآور شد: در راستای تغذیه گیاهی اقدامات خوبی انجام شد تا غلات حداکثر عملکرد ممکن را با توجه به وضعیت آب و هوا داشته باشند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها