سازمان ملی استاندارد اعلام کرد

توصیه‌های نوروزی در خصوص مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی

سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و روی آن نوع و درصد گوشت بکار رفته، درج شده باشد.
کد خبر: ۱۰۱۲۶۸۶
توصیه‌های نوروزی در خصوص مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال با انتشار اطلاعیه ای از عموم هموطنان درخواست کرد با توجه به انجام سفرهای نوروزی و افزایش استفاده از غذاهای فوری (فست فودها) نظیر سوسیس و کالباس و همچنین محصولات لبنی که مشمول نظارت های سازمان ملی استاندارد ایران است، به نکات زیر توجه کنند:

1- در هنگام خرید توجه داشته باشند که محصول خریداری شده حتما دارای نشان استاندارد باشد و از خرید محصولات فاقد علامت استاندارد خودداری کنید.

2- تمامی محصولات دارای نشان استاندارد معتبر مورد تایید سازمان ملی استاندارد ایران است و به منظور اطمینان از معتبر بودن آن کد 10 رقمی ذیل آن را به سامانه 10001517 پیامک فرمایید.

3- سوسیس و کالباس و محصولات لبنی باید در یخچال نگهداری شود و حمل و نقل و توزیع این فرآورده تا زمان فروش نیز باید با همین شرایط باشد و از قراردادن آن در بیرون از یخچال خودداری شود.

4- هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضاء معتبر بوده، برروی آن نوع و درصد گوشت به کار رفته درج شده باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها