۱- براساس واقعیتهای رفتاری رژیم صهیونسیتی، تجاوز به خاک جمهوری اسلامی ایران براساس اصل غافلگیری صورت گرفته بود. در واقع در حمله این رژیم به ایران، سازمان تروریستی موساد فرمانده اصلی میدان به جای ارتش این رژیم بود. انتظارشان این بود که ترور فرماندهان ارشد نظامی و در نتیجه ایجاد خلع مدیریتی در حوزه نظامی- عملیاتی در کوتاهمدت ضربه نهایی را به ایران وارد کند. حال این موقعیت دیگر برای رژیم صهیونیستی متصور نیست. یعنی ایران نهتنها دیگر غافلگیر نمیشود بلکه در طول مدت ۱۲ روز، موساد کارایی خود را از دست داده و دیگر نمیتواند رفتاری همچون صبح ۲۳ خرداد را رقم بزند.
2- رژیم صهیونیستی تصور میکرد با حمله برقآسا به ایران و در مدت محدود با کمک بخش ناراضی ایران و همچنین فعالسازی گروههای تروریسی، میتواند ضربه غیرقابل جبرانی به ایران وارد کند، حال بعد از حمله رژیم صهیونسیتی به ایران، بالاترین همگرایی در کشور بوجود آمده است. این، یعنی رژیم در تجاوز به خاک جمهوری اسلامی ایران، داده و تحلیل غیرواقعی از مردم و تحولات داخلی کشور داشته است. حال امروز که افکار عمومی متحدتر از گذشته در مقابل رژیم صهیونی ایستادهاند، ضربه به جمهوری اسلامی ایران سختتر و به نوعی غیرممکن شده است. بنابراین رژیم در معادله خود، توان حمله به ایران را نخواهد داشت. البته ممکن است محور عبری- غربی به جای حلمه دوباره به ایران، به دنبال فعالسازی گروههای تروریستی در داخل کشور باشند.
3- قبل از تجاوز به خاک جمهوری اسلامی ایران، روند اعتماد به آمریکا از طریق مذاکره در سطح جامعه رو به افزایش بود. به عبارتی، آمریکا توانست بهواسطه دیپلماسی فریب، بستر حمله به ایران را برای رژیم صهیونیستی فراهم کند. این رو آمریکا بخشی از مقدمات حمله به ایران را آماده کند، حال دیگر چنین شرایطی امکانپذیر نخواهد بود. درواقع ممکن است ایران روند مذاکره با غرب را در عین هوشیاری کامل و عدم اعتماد به آمریکا دنبال کند. پرواضح است که در وضعیت فعلی میدان و دیپلماسی در کنار هم تحولات و رفتارهای محور عبری- غربی را دنبال خواهند کرد.
4- قبل از اتفاقات ۲۳ خرداد، محور صهیونی در رسانههای وابسته به خود، توانسته بود رفتار ایران در منطقه را تحتتاثیر خود قرار دهد، حالا تجاوز رژیم به خاک جمهوری اسلامی ایران باعث شد که مطالبهگری از ایران، برای حمایت از گروههای مقاومت بیش از گذشته تقویت شود. بنابراین این حمله رفتار ایران را از حالت واکنشی به حالت کنشگری تبدیل کرده است و از این به بعد باید شاهد کنشگری بیش از پیش ایران در منطقه باشیم بنابراین در شرایط کنونی و باتوجه به از بین رفتن معیارهای نتیجه بخش بودن حمله برق آسا به ایران و احتمال فرسایشی شدن جنگ دوباره برای رژیم صهیونی، اسرائیل و غرب به سمت شعلهور شدن جنگ دوباره با ایران نروند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم
مهدی مهدی قلی، مجری برنامه «راهبرد» در گفتوگو با «جامجم» از رویکرد این برنامه در دعوت از مهمانانی از طیفهای مختلف سیاسی گفته است