قاتل پدر و نامادری اعدام شد

پسر جوانی که به اتهام قتل پدر و نامادری‌اش به اعدام محکوم شده بود، دیروز در زندان جیرفت به دار مجازات آویخته شد.
کد خبر: ۹۹۱۹۵۰
قاتل پدر و نامادری اعدام شد

به گزارش جام‌جم، شامگاه دهم مردادسال گذشته مردی با پلیس شهرستان جیرفت تماس گرفت و از قتل زوج همسایه‌اش در یکی از روستاهای بخش ساردوئیه از توابع شهرستان جیرفت خبر داد. کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی و تیم بررسی صحنه جرم با حضور در این خانه مشاهده کردند که مرد خانواده بر اثر ضربه‌های مرگبار چاقو و همسرش با ضربه‌های سنگ، از پای درآمده و ساعاتی از مرگ آنها می‌گذرد. با گزارش این جنایت به بازپرس کشیک قتل، اجساد به پزشکی قانونی منتقل شد.

همزمان با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات برای شناسایی و دستگیری عامل این دو جنایت آغاز شد. در این مرحله ماموران با تحقیق از همسایه‌ها متوجه شدند زن فوت شده، همسر دوم مرد روستایی بوده و پسر خانواده با آنها اختلاف و دعوا داشته است.

به این ترتیب ماموران به پسر جوان خانواده ظنین شده و برای بررسی موضوع، به تحقیق از دختر مقتولان پرداختند که او نیز اعلام کرد برادرش به خاطر اختلاف با والدینش، دست به این جنایت زده و گریخته است.

در این مرحله ماموران با هماهنگی قضایی برای شناسایی و دستگیری وی اقدام و او را در مخفیگاهش بازداشت کردند.

متهم به قتل با انتقال به پلیس آگاهی در بازجویی به افسر تحقیق گفت: من با پدرم و نامادری‌‌ام اختلاف‌هایی داشتم و از آنها کینه به دل گرفته و درصدد انتقام‌گیری از آنها بودم. سرانجام شب حادثه به خانه‌شان رفتم و با آنها درگیرشدم و مشاجره‌مان شدت گرفت. ابتدا پدرم را با ضربه‌های چاقو کشتم. بعد سراغ نامادری‌ام رفتم و با سنگ ضربه‌هایی به وی زدم که به مرگش منجر شد. بعد هم خانه را به هم ریختم و فرار کردم.

متهم به قتل بعد از اعتراف به این دو جنایت، صحنه قتل را بازسازی کرد و روانه زندان جیرفت شد. مدتی بعد پرونده وی با صدور جلب به دادرسی به دادگاه کیفری ارسال و با توجه به درخواست اولیای دم، عامل جنایت به قصاص محکوم شد. حکم بعد از تائید در دیوان عالی کشور به واحد اجرای احکام دادگستری جیرفت ارسال و شمارش معکوس برای حکم قصاص عامل جنایت آغاز شد.

مجید رستمی، دادستان شهرستان جیرفت در این‌باره به جام‌جم گفت: این متهم با گذشت 17 ماه از این جنایت‌ها، دیروز ـ چهارشنبه ـ در محوطه زندان شهرستان جیرفت به دار مجازات آویخته شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها