آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
بهگزارش ایسنا، در یازدهمین جلسه شورای هماهنگی حوضه آبریز زاینده رود که با حضور وزیر نیرو برگزار شد، رهاسازی آب سد زاینده رود از 28 دی ماه و مدیریت مصرف پنج درصدی آب در مصارف شرب و کشاورزی اصفهان مصوب شد.
میزان رهاسازی آب برای کشاورزان از سد زاینده 46 متر مکعب در ثانیه است که به مدت 22 روز انجام خواهد شد. همچنین با توجه به ورودیهای سد زایندهرود، در ابتدای بهار نیز این رهاسازی متناسب با حجم آبی که در روزهای پایانی دیماه رهاسازی میشود، اجرایی خواهد شد.
میزان بارش ها در بالادست حوضه آبریز زاینده رود از ابتدای مهرماه تا 17 دی ماه بیش از 670 میلیمتر تخمین زده شده که این بارشها زمینه لازم را برای رها سازی آب از سد زاینده رود فراهم کرده است.
در زمان حاضر سد زاینده رود حدود 248 میلیون مترمکعب آب را در خود جای داده و این در شرایطی است که ورودی آب به سد زایندهرود از ابتدای مهرماه تا 17 دی ماه نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.علاوهبر این نیز سازمان هواشناسی پیش بینی کرده است که در اواخر دی و بهمن ماه جاری، شاهد بارش های بیش از حد نرمال در حوضه آبریز زاینده رود و بخصوص در قسمت های غربی آن خواهیم بود. وزارت نیرو تصمیمهایی مبنی بر کنترل برداشتهای غیرمجاز، تاکید بر نصب لوازم اندازه گیری جریان آب و صرفه جویی پنج درصدی در بخش های شرب و صنعت نیز در این حوزه اتخاذ کرده است که بی شک در احیای رودخانه زایندهرود بی تاثیر نخواهد بود.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....