در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح شد ؛

بخور نخور های شب یلدا

طرز تهیه خورش انار و مرغ برای شب یلدا

شب یلدا نزدیک است و همه خانم های با سلیقه در تدارک بلندترین شب سال، قرار است هنرهای خود را به نمایش بگذارند. شامِ شب یلدا برای خانواده های ایرانی اهمیت فراوانی دارد.
کد خبر: ۹۸۰۲۲۹

طرز تهیه خورش انار و مرغ برای شب یلدا

به گزارش جام جم آنلاین ، در این مطلب خورش انار و مرغ که غذایی آشنا برای این شب است را به شما آموزش می دهیم.
 
مواد لازم:

 

  • انار 2 عدد
  • مرغ 800 گرم
  • نعنا و جعفری خرد شده 3 تا 5 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری به مقدار لازم
  • سیر سیر یک حبه
  • آب جوش 1/5 لیوان
  • پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
 
1-تکه‌های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید.
 
2-زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید.
 
3-سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه‌های انار را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
 
4-پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد، سپس سرو کنید.
 
نکات:
 
1-می‌توانید مقدار سبزی را کمتر بریزید.
 
2-می‌توانید سیر را حذف کنید.
 
3-اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان؛ به همراه آموزش تصویری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها