مطالعات نشان می دهد

میزان بالای نمک و پروتئین غذا عامل چرت نیمروزی

مطالعات بیشتر نشان داده اند که برخی انواع غذاها موجب خواب پس از غذا می شوند.
کد خبر: ۹۷۶۶۳۵
میزان بالای نمک و پروتئین غذا عامل چرت نیمروزی

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، تحقیق جدید نشان می دهد میزان بالاتر پروتئین و نمک در غذا و همچنین حجم غذای مصرفی می تواند منجر به چرت های طولانی تر می شود.

محققان موسسه تحقیقاتی «اسکریپز» آمریکا سیستمی را ایجاد کرده اند که می تواند هر دو رفتارهای خواب و تغذیه پشه های میوه را اندازه گیری کند و دریافته اند که همانند انسان ها، حشرات هم بعد از دوره طولانی تر مصرف وعده های غذایی بزرگ تر، می خوابند.

مطالعات بیشتر آشکار ساخته اند که برخی انواع غذاها موجب بروز خواب بعد از غذا می شوند.

برای فهم بهتر این رابطه، «ویلیام جا» و تیمش سیستم «فعالیت گزارش CAFE»، را ابداع کردند، سیستمی که امکان ردیابی مصرف غذا و حرکت حشره را امکان پذیر می سازد.

در این مطالعه به حشرات غذای حاوی پروتئین، نمک و قند داده شد. مطالعه نشان داد تنها پروتئین و نمک عامل تاثیرگذار در خواب بعد از وعده غذایی بودند و این نوع خواب می تواند از طریق برخی انواع غذاها تنظیم شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صعود به عشق مردم وطنم

گفت‌وگوی «جام‌جم» با امیرمحمد دانایی،جوان‌ترین ایرانی صعودکننده به اورست در آستانه سفر به کوه وحشی

صعود به عشق مردم وطنم

نیازمندی ها