jamejamsara
سرا سلامت کد خبر: ۹۷۶۶۳۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۵  |  ۱۰:۲۱

مطالعات بیشتر نشان داده اند که برخی انواع غذاها موجب خواب پس از غذا می شوند.

میزان بالای نمک و پروتئین غذا عامل چرت نیمروزی

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، تحقیق جدید نشان می دهد میزان بالاتر پروتئین و نمک در غذا و همچنین حجم غذای مصرفی می تواند منجر به چرت های طولانی تر می شود.

محققان موسسه تحقیقاتی «اسکریپز» آمریکا سیستمی را ایجاد کرده اند که می تواند هر دو رفتارهای خواب و تغذیه پشه های میوه را اندازه گیری کند و دریافته اند که همانند انسان ها، حشرات هم بعد از دوره طولانی تر مصرف وعده های غذایی بزرگ تر، می خوابند.

مطالعات بیشتر آشکار ساخته اند که برخی انواع غذاها موجب بروز خواب بعد از غذا می شوند.

برای فهم بهتر این رابطه، «ویلیام جا» و تیمش سیستم «فعالیت گزارش CAFE»، را ابداع کردند، سیستمی که امکان ردیابی مصرف غذا و حرکت حشره را امکان پذیر می سازد.

در این مطالعه به حشرات غذای حاوی پروتئین، نمک و قند داده شد. مطالعه نشان داد تنها پروتئین و نمک عامل تاثیرگذار در خواب بعد از وعده غذایی بودند و این نوع خواب می تواند از طریق برخی انواع غذاها تنظیم شود.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
شمایل دانش و خرد

شمایل دانش و خرد

دانش و دانایی و خرد، بزرگ‌ترین سرمایه یک انسان و یک ملت است. فرهنگ‌ها و تمدن‌ها بر بنیاد این هر سه پدید آمده، بالیده و بارور و بارآور شده‌اند و چشمه هنرها در سایه ایمن دانایی و خرد، جوشیده و جاری گشته و فضای زیست فردی و اجتماعی را در هوایی تازه و اهورایی زنده و شاداب ساخته‌اند.

۱۶ آذر؛ زادروز گفتمان «نه به ذلت»

۱۶ آذر؛ زادروز گفتمان «نه به ذلت»

۱۶ آذر ۱۳۳۲ شهادت دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به سفر نیکسون به ایران پس از کودتای ۲۸ مرداد، آغاز خط مبارزه 67 ساله‌ای است که امپراتوری پر نخوت و شیطانی آمریکا را به سراشیبی افول کشاند.

خطر تندروی در رفع محدودیت‌ ها

خطر تندروی در رفع محدودیت‌ ها

در کشور ما دور تازه محدودیت‌ های کرونایی از اول آذرماه آغاز شد که این تقریبا مصادف با اعمال محدودیت‌های جدید در اغلب کشورهای درگیر با کرونا و به‌خصوص اروپا بود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر