علیاکبر پوراحمدنژاد در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: عوامل اطلاعات استان تهران از سال 92 پرونده بزرگترین باند قاچاق پارچه به کشور را در دستور کار خود قرار دادند و رصد عوامل مختلف آن را آغاز کردند.
وی اظهار کرد: با توجه به گستردگی این باند که محدوده آن به سایر استانها نیز رسوخ کرده بود، روند پیگیری این پرونده زمانبر شد.
پوراحمدنژاد تصریح کرد: اخیرا همه عوامل دخیل در این پرونده شناسایی شدند و در مجموع 42 نفر از عوامل اصلی دستگیر و به دستگاه قضایی ارجاع شدند.
وی با بیان اینکه برای این افراد زندان و جریمه در نظر گرفته شد، خاطرنشان کرد: در مجموع این افراد به 127 میلیارد تومان پرداخت جریمه محکوم شدند و روند اجرای حکم با شناسایی اموال متهمان پرونده آغاز شده است. پوراحمدنژاد گفت: این افراد علاوه بر جریمه و زندانی باید معادل شش برابر تخلف انجام شده را به دولت به عنوان خسارت و جرایم پرداخت کنند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد