کلاهبرداری به بهانه تاسیس بانک

چهار عضو یک باند که به بهانه راه‌اندازی یک بانک عنوان می‌کردند نیاز به ملک دارند و از این طریق مردم را فریب داده و به کلاهبرداری میلیاردی از آنها دست می‌زدند، دستگیر شدند.
کد خبر: ۹۴۵۰۱۷

به گزارش جام‌جم، سردار ایرج کاکاوند، فرمانده انتظامی استان یزد در این باره گفت: از چندی پیش گزارش‌های مردمی در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت که نشان می‌داد افرادی غیربومی با سفر به شهر یزد، یک موسسه مالی راه‌اندازی کرده و دفتری در منطقه صفائیه اجاره کرده‌اند. تحقیقات نشان می‌داد این افراد با خودروهای گران‌قیمت در شهر رفت‌وآمد می‌کردند و با معرفی خود به عنوان کارکنان موسسه مالی مردم را فریب داده و با شناسایی املاکشان آن را پس از توافق می‌خریدند. این متهمان به جای پول به فروشندگان اوراق سپرده بی‌ارزش می‌دادند.

وی تصریح کرد: همزمان با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات پلیسی در این باره آغاز شد و در ادامه مشخص شد چنین موسسه‌ای وجود خارجی ندارد. بنابراین متهمان که چهار نفر بودند، تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند و دستگیر شدند. در بازرسی از مخفیگاه متهمان تعدادی کارت بانکی، اسناد مالکیت، مبایعه‌نامه و قراردادهای محضری کشف شد.

وی گفت: متهمان با انتقال به پلیس آگاهی بازجویی شده و گفتند که به شیوه‌ای مشابه و با فریب مردم 300 میلیارد تومان کلاهبرداری کردیم. این در حالی است که اعضای این باند به کلاهبرداری و خرید ملک‌های مسکونی در استان‌های اصفهان، سیستان و بلوچستان، البرز و کردستان نیز اعتراف کردند و با دستور بازپرس شعبه هفتم دادسرای استان روانه زندان شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها