به گزارش جام جم آنلاین ، بهتر است مرکبات را نیز در دمای محیط نگه دارید و البته خیلی زود نیز مصرفشان کنید.
همچنین هیچگاه سیبزمینی و پیاز را با هم نگه ندارید؛ زیرا امکان دارد سیب زمینیها زودتر خراب شوند. توجه داشته باشید نان نیز بسرعت در یخچال خشک میشود.
همچنین میوه و سبزیجاتی که نیاز به رسیدن بیشتری دارند، باید در دمای محیط قرار بگیرند. بهتر است مواد غذایی فاسد نشدنی را در جای خشک، خنک و تمیز نگه دارید.
لزومی ندارد سیبزمینی و پیاز را داخل یخچال نگه دارید. فقط آنها را در مکانی خنک و تاریک قرار دهید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: