به گزارش جام جم آنلاین با آغاز کنسرت و پس اجرای قطعهای، حسین علیزاده به صحبت پرداخت و گفت: موسیقی شغل ما نیست، عشق ماست، اگر موسیقی را از ملت بگیرید دل آنها را گرفته اید. اگر مسئولان و حکومت موسیقی را حذف کنند، اعتقادات خود را حذف کردهاند چراکه برای تمام مراسمها همچون دفاع مقدس و مدافعین حرم برای القای حس میهن پرستانه از موسیقی استفاده میکنند.
حسین علیزادع ادامه داد: موسیقی را از من و امثال من نمیتوانند بگیرند، اگر موسیقی بخواهد شهید داشته باشد من در صف اول آن ایستاده ام.
وی در ادامه به اجرای قطعات دیگری پرداخت و در پایان کنسرت با تشویق تماشاگران به روی سن بازگشت و یکی از هواداران از میان جمعیت جویای حال استاد محمدرضا شجریان شد. علیزاده با لبخند پاسخ داد سلام میرسانند و نوای پایانیاش را به خاطر شجریان نواخت. شاهانه چهارگاه «سلام» زندهیاد حسن کسایی به خسرو خوبان فرهنگ و هنر این مرز و بوم تقدیم و یاد «صبح است ساقیا قدحی پر شراب کن» در یاد همه زنده شد.
علیزاده که در صحبتهایش اشارهات بسیاری به تمدن و قدمت فرهنگ کشورمان داشت، در پایان کنسرت، قطعه «ایران ای سرای امید» زندهیاد محمدرضا لطفی را نواخت.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد