در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش مهر، سیدابوالحسن شاهزاده فاضلی گفت: افزودن پروبیوتیکها به لبنیات صنعتی این امکان را فراهم میکند که محصولات لبنی با ویژگیهای مطلوب به بازار عرضه شوند. در ضمن حق انتخابی برای مصرفکنندگان ایجاد میشود که راه جدیدی برای استفاده از محصولات سالم پیش رو داشته باشند. رئیس مرکز ذخایر ژنتیک و زیستی ایران بیان کرد: امروزه به دلیل استفاده روزافزون از مواد لبنی صنعتی امکان کاهش یا حذف باکتریهای پروبیوتیک بومی وجود دارد که با توجه به اهمیت پروبیوتیکها در حفظ و ارتقای سلامت انسان، جداسازی و شناسایی آنها در محصولات لبنی سنتی و به کارگیری آنها به عنوان استارتر در تولید انبوه فرآوردههای لبنی صنعتی ضروری به نظر میرسد.
هفدهمین کنگره بینالمللی میکروبشناسی ایران از دوم تا چهارم شهریور در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد