رئیس مرکز ملی ذخائر ژنتیک و زیستی ایران گفت: سلامت محصولات حاوی پروبیوتیک در واقع سلامت دستگاه گوارش را تضمین و سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.
کد خبر: ۹۳۶۹۵۰

به گزارش مهر، سیدابوالحسن شاهزاده فاضلی گفت: افزودن پروبیوتیک‌ها به لبنیات صنعتی این امکان را فراهم می‌کند که محصولات لبنی با ویژگی‌های مطلوب به بازار عرضه شوند. در ضمن حق انتخابی برای مصرف‌کنندگان ایجاد می‌شود که راه جدیدی برای استفاده از محصولات سالم پیش رو داشته باشند. رئیس مرکز ذخایر ژنتیک و زیستی ایران بیان کرد: امروزه به دلیل استفاده روزافزون از مواد لبنی صنعتی امکان کاهش یا حذف باکتری‌های پروبیوتیک بومی وجود دارد که با توجه به اهمیت پروبیوتیک‌ها در حفظ و ارتقای سلامت انسان، جداسازی و شناسایی آنها در محصولات لبنی سنتی و به کارگیری آنها به عنوان استارتر در تولید انبوه فرآورده‌های لبنی صنعتی ضروری به نظر می‌رسد.

هفدهمین کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی ایران از دوم تا چهارم شهریور در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها