
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شبکه رادیویی ایران، جشن روسری بر سر انداختن در بین زنان ترکمن، معرفی یکی از مقام های موسیقیایی در خراسان، جایگاه چیستان ها در ادبیات شفاهی و خوانش نمونه هایی از چیستان های بختیاری، مازندرانی و بوشهری همچنین معرفی جاجیم به عنوان یکی از کاربردی ترین دست بافته های عشایری و دستبافت های بختیاری مانند چادر و قالی از مطالبی است که در این برنامه بیان می شود.
برنامه فرهنگ مردم با صدای محمد محسن رفیعی وشمسی فضل اللهی، تهیه کنندگی :زهرا فقیه میرزایی ونویسندگی زینت صالح پور جمعه ساعت 21:30 از آنتن رادیو ایران پخش می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی