بریتانیا به دنبال محکومیت فولکس واگن

کمیته حمل و نقل بریتانیا از دولت این کشور خواست هر چه سریع‌تر اقدامات لازم را علیه مسأله تقلب فولکس واگن انجام دهد.
کد خبر: ۹۲۴۶۴۱

به گزارش خبر خودرو، این کمیته در گزارشی با عنوان «فولکس واگن و دولت مشتریان را ناکام گذاشتند» مدعی شد این خودروساز باید به دلیل تخطی از قوانین وزارت حمل و نقل تحت پیگیرد قانونی قرار بگیرد، ولی متاسفانه تاکنون در این زمینه بسیار کند عمل کرده است.

در این بیانیه آمده است: دولت در مقابله با خودروسازان متقلب بسیار کند عمل کرده و باید برای جلوگیری از بروز مشکلات اینچنینی قوانین بازبینی شوند. گفتنی است تاکنون بریتانیا و در کل اروپا از برخورد با فولکس واگن به دلیل زیر پا گذاشتن قوانین آلایندگی خودروهای دیزلی اش خودداری کرده‌اند.

حدود 2/1 میلیون دستگاه از محصولات فولکس واگن در بریتانیا مشکل دارند و بیم آن می‌رود فولکس واگن هیچ تلاشی بر رفع عیب آنها نکند. این کمیته از مسئولان خواسته راه‌حلی برای رفع عیب سریع این محصولات در سراسر بریتانیا پیدا کنند. باید گفت تاکنون دولت آلمان نیز هیچ گامی در این زمینه برنداشته و فولکس واگن در کشور خودش نیز از اتهام در امان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها